De Vriendendienst aan de slag in het centrum van Voorschoten. Foto: Vsk
De Vriendendienst aan de slag in het centrum van Voorschoten. Foto: Vsk Foto:

Nieuws van de
Centrumondernemers

De Centrumondernemers hebben vorige week het intiatief genomen om de 'verrommeling' in het centrum aan te pakken. Paul Bruijnzeels, bestuurslid van de Centrumondernemers, heeft hiervoor Vriendendienst Voorschoten ingeschakeld.

'Het rondslingerend restafval, het onkruid en het bladerdek is ons een doorn in het oog. Daarom hebben wij besloten om dit zelf aan te gaan pakken. De Vriendendienst is vorige week voortvarend aan de slag gegaan. Een behoorlijke uitgave voor de ondernemers, maar willen wij winkelen in het centrum van Voorschoten voor bezoekers aantrekkelijk houden dan moeten wij er ook voor zorgen dat het er aantrekkelijk uitziet', zegt Bruijnzeels.

Vriendendienst Voorschoten is een klusbedrijf met sociale signatuur. De werknemers zijn gemotiveerd en betrokken. Klanten van Vriendendienst leveren met het inschakelen van Vriendendienst een concrete bijdrage aan het ‘werk maken van werk’. Hiervoor krijgen de ondernemers een erkenning in de vorm van een certificaat.

Vriendendienst werkt voor bedrijven en particulieren, naast schoonmaakwerk doen zij ook allerhande kluswerk. Zie ook: vriendendienstvoorschoten.nl.
ACTIVITEITEN
Binnenkort zal het centrum van Voorschoten weer feestelijk worden verlicht en zullen er de komende maanden weer diverse activiteiten plaatsvinden in het Hart van Voorschoten. Uiteraard met in achtneming van de Corona-voorschriften.

Halloween Voorschoten gaat op heksenjacht!
De COV organiseert een Halloween-etalage wedstrijd natuurlijk kun je mooie prijzen winnen! Vanaf zaterdag 7 oktober kun je deelnameformulieren halen bij de centrumwinkeliers. Op zaterdag 31 oktober komen de heksen naar het centrum van Voorschoten, de snertheks deeld warme erwtensoep uit en ook de grabbelheks loopt weer door het dorp. Je leest er alles over in de volgende Voorschotense Krant en binnenkort op de website www.voorschotensekrant.nl en www.facebook.com/hartvanvoorschoten.

Sinterklaas
Het bestuur van de Centrum ondernemers heeft bericht uit Spanje ontvangen, op ... november zal Sinterklaas naar Voorschoten komen. Ook dit feest zal anders plaatsvinden dan normaal. Er is geen intocht en bijeenkomst op de Voorstraat in de muziektent maar Sinterklaas zal de Voorschotense kinderen ontvangen in de Kruispuntkerk.