Vlnr: woningfotograaf Marko Hoops, makelaar Jan Beije en styliste Gigi Loman. Foto: PR
Vlnr: woningfotograaf Marko Hoops, makelaar Jan Beije en styliste Gigi Loman. Foto: PR Foto:

Makelaar Beije werkt met styliste en woningfotograaf

Makelaar Jan Beije van makelaarskantoor heeft zijn service pakket uitgebreid door voor de verkooppresentatie van de woning styliste Gigi Loman en woningfotograaf Marko Hoops in te schakelen. Belangrijk, want de verkoop van een woning valt of staat met de juiste uitstraling van de woningpresentatie. Een woning professioneel gestyled betaalt zich altijd terug.

'Het belangrijk dat de online weergave van een koop staande woningen optimaal in beeld wordt gebracht. Het is bekend dat 92% van de huizenzoekers op Funda een woning in eerste instantie op beeld selecteert en daarna pas de beschrijving gaat lezen. Ook blijkt dat 80% van de mensen daarbij niet door de inboedel van de huidige bewoner heen kan kijken. De eerste indruk maak je maar één keer daarom moet de presentatie optimaal zijn’, zegt makelaar Beije. 'Daarom schakel ik Gigi Loman en Marko Hoops in als er foto's gemaakt moeten worden. Ik weet alles van vastgoed en het aan- en verkopen ervan, maar zij weten een woning zo te presenteren dat deze volledig tot zijn recht komt. Gigi als styliste adviseert over kleur, sfeer en compositie en Marko als woningfotograaf met zijn expertise over de juiste lijnen, belichting en apparatuur. Voordat ik, samen met Marko, naar de woning ga voor de fotopresentatie is styliste Gigi al eerder in de woning aanwezig geweest en heeft met haar gevoel voor styling de woning klaar gemaakt voor de fotoshoot’.
De bewoners van een woning die te koop komt zien vaak zelf niet meer dat er soms even een likje verf over een muur met vlekken moet of dat er heel veel spullen in de woning staan waardoor de woning op de foto rommelig en daardoor vaak kleiner oogt. Soms is het aan te raden om meubels te verplaatsen of te verwijderen, om de ruimte in de woning beter uit te laten komen. Of staan er teveel persoonlijke zaken zoals portretfoto’s en dergelijke die voordat de foto’s worden gemaakt even opgeruimd moeten worden. Meestal kleine aanpassingen waar Gigi met haar ervaring het verschil in kan maken. Als de woning dan helemaal tip top is dan weet woningfotograaf Marko Hoops er prachtige afbeeldingen van te maken. Overigens hoort de styling en de professionele fotorapportage bij het standaardpakket, er wordt niets extra’s in rekening gebracht!’, zegt makelaar Bije.

Makelaardij Beije Vastgoed
Van Beethovenlaan 69B,
2253 BE Voorschoten
071 562 0222
www.beijevastgoed.nl