Afbeelding
Foto:

Gratis Stoptober-app

Stoptober is samen 28 dagen niet roken in oktober. Meedoen aan Stoptober is een van de beste beslissingen die je kunt nemen. En dit is het moment!

Via de gratis Stoptober-app ontvang je elke dag positieve berichten die je aanmoedigen en helpen om vol te houden, ook als het even wat minder gaat. De app biedt afleiding met bijvoorbeeld filmpjes en puzzels. Ook krijg je tips wat je kunt doen op eventueel moeilijke momenten.

De app is vanaf 28 september te downloaden. Via social media als Facebook, Twitter en Instagram hou je contact met medestoppers. Die bieden afleiding op de momenten dat jij dat nodig hebt. Je kunt reageren en ervaringen delen. Kortom: via social media ervaar je echt wat ‘samen stoppen’ betekent.

Stoptober via social media
Om te zien hoe het stoppen-met-roken-avontuur bij anderen uitpakt, volg dan de Facebook-pagina en kijk van 30 september t/m 4 oktober naar het Stoptoberhuis op Stoptober.tv. Vijftig rokers laten zich de eerste vijf dagen van Stoptober vrijwillig opsluiten. Je kunt vanaf 30 september volgen hoe het hen vergaat via dagelijkse livestreams en overzicht-video's op Stoptober.tv.

Op 28 September is er een gratis webinar met extra tips, ondersteuning en motivatie voordat je 1 oktober gaat stoppen met roken. Laat je dan inspireren en motiveren door de stoppen met roken coaches, stoppers van voorgaande jaren, artsen, de staatssecretaris, een aantal van de bekende ambassadeurs. Zij zullen je in een uurtje tips en aanmoedigingen geven zodat je geheel klaar bent om op 1 oktober 28 dagen te stoppen met roken. Meld je aan via https://stoptober.nl.

Meedoen aan Stoptober is dus meer dan 28 dagen stoppen met roken. Het betekent: steunen en gesteund worden.