De vlag hangt weer uit bij VOV op de Einsteinlaan

Bij Vereniging Ouderenbelang Voorschoten (VOV) hebben de klaverjassers al proefgedraaid en gaan vanaf 6 oktober weer elke week gaan draaien. Ook een deel van de bridgers is weer begonnen met hun wekelijkse spelmiddag. Kortom: bij de Vereniging Ouderenbelang Voorschoten aan de Einsteinlaan hangt de vlag weer uit!

“Het ging niet helemaal vanzelf, we moesten eerst een oplossing vinden om dit veilig te gaan doen met anderhalve meter afstand. Met de bestaande tafels was dat immers ‘geen haalbare kaart maar inmiddels zijn de tafels met een extra bovenblad vergroot naar 1,50 m dus niets staat ons meer in de weg', zegt bestuurslid Dik Zweers. 'Deze grote tafels gaan we nu ook gebruiken op de soosmiddag, zodat daar ook meer waarborg is voor de juiste afstand. Want o, o, wat is het verleidelijk om toch even dicht bij elkaar aan te schuiven.
Alleen de VOV zanggroep Happy2gether aarzelt nog om te beginnen. Maar Henny van Noort weet de groep op ongeëvenaarde, enthousiaste wijze bij elkaar te houden. Af en toe komen ze gezellig samen in het clubhuis en oefenen doen ze thuis; zo laten ze de stemmen niet vastroesten!”

Het nieuwe schema is:
Maandag van 13.00 – 16.00 uur: tekenen
Maandag van 13.00 - 17.00 uur: Bridgeclub Schoppenvrouw
Dinsdagmorgen: boetseren/kleien; breien/haken.
Dinsdag (start 6 oktober) van 13.30 – 16.30 uur: klaverjassen (wel aanmelden bij Thea de Jong, tel. 071-5316358)
Woensdag van 10.00 - 12.00 uur: quilten
Woensdag van 12.00 – 16.30 uur: biljarten Woensdag van 13.00 – 16.30 uur: schilder en tekenles
Donderdag van 19.30 – 23.00 uur: biljarten
Vrijdag van 13.00 – 16.30 uur: soosmiddag biljarten / rummikub /bingo / gezellig bijkletsen met elkaar onder het genot van een gratis kopje koffie en een koekje gesponsord door de Jumbo Noord Hofland.

Leden die mee willen doen moeten zich wel aanmelden bij de betreffende coördinator. Behalve voor de dinsdagochtendkoffie, daar kunt u zo voor binnenlopen. Meer informatie op www.vovvoorschoten.nl onder het kopje 'activiteiten'.