Afbeelding
Foto:

Wordt ook vriend!

Het Museum Voorschoten is een unieke plek in Voorschoten waar het verleden én het heden van Voorschoten wordt samengebracht.

De vele vrijwilligers zetten zich in om het hele jaar door interessante programma's en tentoonstellingen te organiseren. U kunt het museum steunen door vriend te worden van het museum. Voor 15 euro per jaar heeft u en uw gezin het hele jaar gratis toegang tot de tentoonstellingen. Wordt u vriend-plus, dan betaalt u 30 euro en mag u naast uw gezinsleden ook twee introducees meenemen, bovendien krijgt u voor één lezing per jaar vrijkaartjes voor twee personen.

Gratis toegang tot
de tentoonstellingen
voor de vrienden
van het museum


ANBI-vriend lidmaatschap
Het museum heeft de ANBI status Cultuur. (Algemeen Nut Beogende Instelling). De belasting biedt de mogelijkheid om giften aan culturele instellingen met een ANBI-status af te trekken bij de belasting aangifte. ANBI-vrienden mogen eens per jaar een viering, jubileum, o.i.d. (zakelijk of privé) in de culturele ambiance van het museum organiseren zonder huurkosten. U kunt ook kiezen voor een gratis rondleiding voor maximaal 10 personen. Uiteraard geniet u ook de voordelen die een Vriend-plus heeft.

Vriend worden van het Museum Voorschoten kan via de website www.museumvoorschoten.nl

Uw vergadering of evenement in het Museum
Een andere mogelijkheid om het museum te steunen is het huren van een zaal voor een vergadering of (familie)bijeenkomst. Het museum heeft voor groepen tot 12 personen een historische vergaderzaal met alle noodzakelijke middelen (Wifi, printer, beamer, flip-over). Voor grotere groepen is de grote tentoonstellingszaal beschikbaar die dankzij een uitgekiend indelingsconcept omgebouwd kan worden tot een ruimte waarin lezingen, productintroducties en grote vergaderingen gehouden kunnen worden. Er is koffie, thee en frisdrank en in samenwerking met de lokale horeca kan een lunch worden gereserveerd. De huurprijs is € 80,- c.q € 95,- per dagdeel (incl. BTW). Kijk op de website www.museumvoorschoten.nl/informatie hoe u kunt reserveren.