Apotheek De Nachtwacht in het LUMC is vanaf 1 april 's avonds en in het weekend niet meer open. Foto: Sleutelstad
Apotheek De Nachtwacht in het LUMC is vanaf 1 april 's avonds en in het weekend niet meer open. Foto: Sleutelstad Foto:

Apotheek LUMC sluit buiten kantooruren

Leiden/regio - Apotheek De Nachtwacht in het LUMC, is vanaf 1 april 's avonds, in het weekeind en op feestdagen gesloten. Patiënten kunnen vanaf dan met een spoedrecept terecht bij de dienstapotheken in Voorhout, Alphen aan den Rijn en Leiderdorp. De apotheek in Voorhout is de enige apotheek in Zuid-Holland Noord die ook in de nacht open is. De andere twee zijn tot ’s avonds 23.00 uur open. De apotheek in Alrijne Leiderdorp heeft wel een robotgestuurde apotheek die ’s nachts een beperkt assortiment geneesmiddelen kan verstrekken.

Bezoekt u 's avonds, ‘s nachts of op zon- en feestdagen de spoedeisende hulp in het LUMC? Dan kunt u de noodzakelijke geneesmiddelen ophalen bij Dienstapotheek Bollenstreek in Voorhout of bij de dienstapotheek in het Alrijne Ziekenhuis Leiderdorp.

Bent u hiertoe niet in staat? Dan kan gebruikgemaakt worden van de bezorgservice van de Stichting Samenwerkende Dienstapotheken Rijnland. Voor meer informatie: Stichting Samenwerkende Dienstapotheken Rijnland, telnr. 0252 - 240 216 of email:
info@dabapotheek.nl