De vlag gaat uit bij VOV

Nu de regels flink versoepeld zijn maakt ook de Vereniging Ouderenbelang Voorschoten VOV weer voorzichtige stappen in de herstart van de activiteiten. Zo is inmiddels o.a. handwerken, de vrijdagmiddagsoos en biljarten gestart. De groepen voor bridgen en klaverjassen zijn te groot, daar is het nog even plannen en puzzelen. Ook de reiscommissie kwam weer in actie met als resultaat de eerste twee boekbare reizen van 2021! En ondanks het hoogseizoen zijn de VOV reizen niet duurder geworden.

Duitslandreis
Vanaf nu kunt u zich inschrijven voor de busreis Moezel en Rijn van 16 t/m 20 augustus 2021. Het programma in het kort: maandag via een stop in Aken naar ons hotel in Dieblich, dinsdag Cochem en wijnproeverij, woensdag de Oranjeroute, donderdag boottocht en Koblenz, vrijdag stadsrondtour in Keulen, daarna huiswaarts met een afsluitend diner in Montfoort. Meer info: www.vovvoorschoten.nl. Het inschrijfformulier is aan te vragen bij Hans Zwaan, Leidseweg 348, 2253 JN Voorschoten. Of reserveer via telnr. (071) 576 45 57.

Jubileumreis Garderen
Wegens het 15-jarig bestaan van de VOV wordt de jubileumreis op 9 september aangeboden voor slechts €49,00, inclusief een diner op de terugreis. ’s Morgens is er ontvangst met koffie en gebak, daarna bezichtiging van de beeldentuin met prachtige zandsculpturen. ’s Middags een boottocht in Elburg. Vertrek Voorschoten v.d. Haarplein om 8:30 uur. Aanmelden kan vanaf nu. Het inschrijfformulier is op te vragen bij Emelie Rijnbeek, Leidseweg 572, 2253 JS Voorschoten. Reserveren kan via tel.nr. (06) 827 502 43.

Verder is er op 23 oktober de jaarlijkse gratis VOV Feestavond in het Cultureel Centrum en op 7 januari 2022 een uitstapje naar Holiday on Ice. Meer informatie op vovvoorschoten.nl.

Word lid en sluit u aan!
We verwelkomen u van harte als nieuw lid. Voor de contributie hoeft u het niet te laten, die bedraagt slechts €25,00 p.p. per kalenderjaar; 2 personen op hetzelfde adres €37,50. Aan het lidmaatschap zijn vele voordelen verbonden, zoals korting bij een aantal plaatselijke winkeliers en het Filmtheater. Bovendien kunnen de leden deelnemen aan diverse activiteiten, evenementen en reizen. Ook als nieuw lid kunt u zich hiervoor aanmelden. Om lid te worden belt u 071-5614084 of stuurt u een e-mail naar ledenadministratie@vovvoorschoten.nl. De VOV, daar heb je wat aan!