De Cirkelbus gaat weer rijden. Abonnees kunnen de de ritten weer als vanouds aanvragen. Nieuw abonnees zijn van harte welkom, net als vrijwilligers. Foto: PR
De Cirkelbus gaat weer rijden. Abonnees kunnen de de ritten weer als vanouds aanvragen. Nieuw abonnees zijn van harte welkom, net als vrijwilligers. Foto: PR Foto:

De Cirkelbus gaat weer
als vanouds rijden

Hoera! Nu vele van de abonnees, vrijwilligers en ook de Voorschotense bevolking in rap tempo gevaccineerd zijn, kan de Cirkelbus de ritten weer verder gaan uitbreiden en rijden ze vanaf deze week weer als vanouds.

Dit betekent dat u uw ritten van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur kunt aanvragen bij het Meldpunt van de Cirkelbus (tel. 5622267).

Ook nieuwe abonnees kunnen zich aanmelden. De chauffeurs brengen u met veel plezier naar de door u gevraagde bestemmingen en brengen u weer naar huis.

En mochten er dames en heren zijn, die geïnteresseerd zijn in het rijden, of bijrijder willen zijn op één van de mooie bussen, óf een ochtend op het Meldpunt de abonnees telefonisch te woord willen staan, dan bent u van harte welkom.

Aanmelden als vrijwilliger kan ook via het hiervoor genoemde telefoonnummer.