People Drinking Cold Drinks. Tiny Male and Female Characters Choose Different Beverages in Summer Time. Huge Glass Cups with Straw, Fruits, Ice Cubes in Juice Water. Cartoon Vector Illustration
People Drinking Cold Drinks. Tiny Male and Female Characters Choose Different Beverages in Summer Time. Huge Glass Cups with Straw, Fruits, Ice Cubes in Juice Water. Cartoon Vector Illustration Foto: Getty Images/iStockphoto

Wie de jeugd heeft.....

Voorschoten beschikt over bijzondere jeugd, zoals Diek die zijn haar doneerde aan Kika, of Conner die als dyslect cum laude het vwo afrondde, de 12-jarige vrijwel blinde Corné die een boek schreef voor het oogfonds en de Voorschotense tennistalenten Bastiaan en Lodewijk Weststrate die na de zomer allebei in Amerika studeren en daar in de tenniscompetitie gaan spelen. Lees ook over Damini, de techniek liet haar in de steek bij het digitaal praktijkexamen.

De oranjekoorts begint langzaam op gang te komen, 'we' zijn door naar de 8e finale! De maatregelen versoepelen vanaf zaterdag dus samen op de Voorstraat voetbal kijken kan weer! We duimen, niet alleen voor oranje maar ook voor 'onze' Karolien die tijdens de Olympische Spelen aan de start komt bij het roeien in de vier zonder. Hou haar in de gaten!

Op de valreep kreeg de redactie nog het bericht dat de Kortebaandraverij ook dit jaar niet door gaat. Nog een jaartje wachten en en duimen dat 2022 wel doorgaat.

We gaan een zomer zonder mondkapjes tegemoet maar er gelden nog wel een paar regels. U leest er over in deze krant. En vakantie naar het buitenland kan wel weer maar de maatregelen kunnen per land, per week, snel wijzigen. Het blijft opletten!

Wij nemen ook even vakantie en komen in juli niet uit. Op 27 augustus is de eerstvolgende editie. Maar u hoeft ons niet te missen, het dagelijks nieuws en bijzonderheden melden we op onze website www.voorschotensekrant.nl.
Fijne vakantie, blijf veilig en blijf gezond!
Ellen en Marjolein