Vanaf 30 augustus beginnen de zwemlessen weer in zwembad Het Wedde. Kijk voor meer info op zwembadhetwedde.nl. Foto: Sportfondsen
Vanaf 30 augustus beginnen de zwemlessen weer in zwembad Het Wedde. Kijk voor meer info op zwembadhetwedde.nl. Foto: Sportfondsen Foto:

Start reguliere zwemlessen
bij Het Wedde op 30 augustus

Yesss, de zwemles begint weer vanaf maandag 30 augustus. De zomervakantie zit er weer op, wij hopen dat jullie een fijne vakantie hebben gehad. De scholen zijn inmiddels weer begonnen en het zwembad is geopend voor de reguliere zwemlessen. 

De lessen starten weer op dezelfde wijze als ze voor de vakantie zijn geƫindigd. Dit betekent dat ieder kind weer start op dezelfde lestijd als voor de vakantie. Wie de juiste tijd niet meer weet, kan inloggen via het leerlingvolgsysteem of stuur een email: hetwedde@sportfondsen.nl

Wegbrengen naar de zwemles
Na het afwaarderen van de zwemlespas bij receptie kunnen kinderen zich omkleden in de grote kleedkamers. Graag thuis de badkleding al onder de kleding aan laten trekken! Vergeet niet een tas mee te geven waar de kinderen hun kleren in kunnen doen of neem de spullen zelf mee.

Ophalen en aankleden
Na afloop van de les brengt de lesgever de kinderen weer naar boven (bad 1, 2 en 4 naar kleedkamer 1 & 2, bad 3, 5, B en C naar kleedkamer 4A en 4B). Ouders mogen kinderen die zwemmen in alle kleuren badjes tot en met het A diploma, helpen omkleden na de zwemles. Alle kinderen die zwemmen voor het B & C diploma moeten zich na de zwemles zelf aankleden.

Kijken naar de zwemlessen
In het zwembad kan, vanaf de tribune en met gepaste afstand tussen alle huishoudens, gekeken worden naar de zwemlessen.

Wij hopen dat zodra de 1,5 meter regel weer weg valt, (hopelijk gebeurt dit na 20 september), de bovenstaande maatregelen weer los kunnen laten. Zodra wij hier definitief meer over weten informeren wij iedereen via email, website en social media', laat Sportfondsen weten. 

TIP!
Alle zwemleskaarten zijn verlengd met de periode van de zomervakantie, hiervoor hoeft niets meer te gebeuren. Wel is het verstandig om misschien vooraf de kaart op te waarderen, mits daar geen tegoed meer op staat, via onze webshop. Dit voorkomt lange rijen en oponthoud bij de receptie.

Mocht je nog vragen hebben dan horen wij dat graag. Stuur ons gerust een email: hetwedde@sportfondsen.nl of kijk voor meer informatie op www.zwembadhetwedde.nl