Erik Maassen, fractievoorzitter/Raadslid SP Voorschoten. Foto: PR
Erik Maassen, fractievoorzitter/Raadslid SP Voorschoten. Foto: PR Foto: Robert Steenbergenwww.robertsteenbergen.com

SP zoekt kandidaten
voor in de Gemeenteraad

De SP fractie in Voorschoten is op zoek naar kandidaten voor de gemeenteraadverkiezingen in maart 2021.

De socialisten zoeken mensen die gemotiveerd zijn om namens de SP in de gemeenteraad zitting te nemen. Je hoeft hier niet persé ervaring voor te hebben want  kandidaten krijgen een interne training. Wel is affiniteit met het gedachtegoed van de SP is noodzakelijk.
Mensen die interesse hebben om op een plaats op de kieslijst van de SP in Voorschoten te komen kunnen hierover per mail contact opnemen met voorzitter Erik Maassen via  voorschoten@sp.nl.

De SP afdeling Voorschoten is in januari 2012 door Emile Roemer officieel opgericht. De fractie bestaat nu uit Erik Maassen die naast fractievoorzitter tevens raadslid is, bestuursleden zijn Elzelien van der Starre en Erwin Tak. Helaas zal, indien zich niet voldoende geschikte kandidaten melden, de SP niet kunnen deelnemen aan de Gemeenteraadsverkiezingen in Voorschoten in maart 2022.

Wilt u meer informatie over de SP, de fractie en standpunten, kijk dan op de website www.voorschoten.sp.nl. U kunt zich op deze website tevens aanmelden voor de nieuwsbrief.