Bridgen en klaverjassen kan weer. Bridgeclub TOGV en klaverjasvereniging Laurentius zijn gestart. Foto: PR
Bridgen en klaverjassen kan weer. Bridgeclub TOGV en klaverjasvereniging Laurentius zijn gestart. Foto: PR Foto:

Klaverjassen en bridgen gaan weer van start!

Afgelopen dinsdagavond 24 augustus is Bridgeclub T.O.G.V., na een pauze van anderhalf jaar, weer begonnen met haar bridge activiteiten. En ook het klaverjassen bij Muziekvereniging Laurentius gaat weer van start. 

TOGV opent op 31 augustus feestelijk de zomeravondbridge en op 7 september gaat het nieuwe bridgeseizoen echt van start.  T.O.G.V. staat voor Tot Ons Genoegen Voorschoten. Heb je interesse in bridge en wil je er meer van weten? Neem contact op met Wil Niersman, telefoon 071-5803742, e-mail: droogman@ziggo.nl. Bridgeclub T.O.G.V. speelt op dinsdagavond, aanvang 19.30 uur. Locatie: VOV-gebouw, Einsteinlaan 3. De coronaregels worden in acht genomen. 

Klaverjassen
Woensdag 1 september start Laurentius, met inachtneming van de coronamaatregelen, met de klaverjascompetitie voor het seizoen 2021/2022. De inleg is gewoon € 2,50 per avond en op woensdag 20 april 2022 is de prijsuitreiking. Er is altijd een prijs voor alle deelnemers. Wilt u niet meedoen aan de competitie? Ook geen probleem: u bent altijd van harte welkom om een avond mee te kaarten. Info: Bart van der Ploeg, tel. 06-16462942.