Arnold Hoogendorp maakte deze impressie van de nieuwe Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam. Foto: VKK
Arnold Hoogendorp maakte deze impressie van de nieuwe Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam. Foto: VKK Foto:

Twee exposities VKK
in de bibliotheek

Van 1 september tot en met 25 oktober laat de Voorschotense Kunstkring (VKK) aan de wanden en in de vitrine van de bibliotheek op Wijngaardenlaan 4, middels twee exposities nieuw werk zien van Theo Damsteegt, Ella van Elck, Arnold Hoogendorp, Ben Jansen, Lucy de Kruijf, Fanny Mazure, Daniëlle Proper, Andrée Reijers, Ankie de Reus, Maria Starke-Milkó, Ilhan Yildirim en Alice Zitman. De expositie is tijdens openingsuren te bekijken. 

Vanaf 28 september wordt onder de titel Kleurrijk geëxposeerd. Fanny Mazure en Ilhan Yildirim maken dan plaats voor Daniëlle Proper en Ankie de Reus en de andere acht kunstenaars brengen ander werk in. Kunstfoto's, schilderijen, reliëfs, grafiek en beeldjes, die de betrokkenheid van de kunstenaars laten zien bij diverse actuele thema's, maar ook hun inspiratie door schoonheid en geluk. Naast fotografische schilderijen en kleurarme en kleurrijke olieverven treft u dan onder meer magisch wit textiel, grafische experimenten en kleine sculpturen van mens en dier aan.
Intussen heeft de VKK de galerie op de zolders van het Ambachts- en Baljuwhuis op last van de gemeente ontruimd. De VKK zoekt naarstig naar een nieuwe locatie. Ideeën? Stuur een email naar info@voorschotensekunstkring.nl..