De Veursche Kaasboetiek aan de Van Beethovenlaan in Voorschoten viert het 5-jarig bestaan met een mazzeltas voor 15 euro. Foto: VSK
De Veursche Kaasboetiek aan de Van Beethovenlaan in Voorschoten viert het 5-jarig bestaan met een mazzeltas voor 15 euro. Foto: VSK Foto:

De Veursche Kaasboetiek bestaat komende week 5 jaar!

Het is alweer 5 jaar geleden dat De Veursche Kaasboetiek de deuren opende voor de verkoop van de lekkerste kaas en noten. In die afgelopen 5 jaar heeft eigenaar Bert van Leeuwen veel Voorschotenaren kennis laten maken bijzondere kazen, sommige ook door hem zelf ontwikkeld!

Een overweldigende start op de Van Beethovenlaan volgde, waarmee werd en wordt aangetoond dat deze winkellaan met vers-specialisten voorziet in een aanhoudende behoefte van authentieke, eerlijke versproducten van topkwaliteit met een aantrekkelijke prijsstelling.

Dit werd lokaal ook gezien en resulteerde in het winnen van de Ondernemersprijs en regionaal door een eerste plaats (Slijterij Adegeest) en derde plaats( De Kaasboetiek) bij de Sterkste Schakel! 

Verrassende en smaakvolle kaasjes voor een fantastische kaasplank

Eigenaar Bert van Leeuwen is elk seizoen op zoek naar de meest verrassende en smaakvolle kaasjes en het door de jaren heen uitgegroeide assortiment biedt vele mogelijkheden voor een fantastische kaasplank! 

Wat zeker ook een onderscheidende aanvulling is zijn de fondue-recepten, kant en klare fonduemogelijkheden en de eigen ontwikkelde producten zoals gevulde brie/camembert, gorgonzola-prosecco en meer! 

Volg de facebookpagina van De Veursche Kaasboetiek om op de hoogte te blijven van de nieuwste heerlijkheden. 

De nabije toekomst wordt met vertrouwen tegemoet gezien. Er wordt geïnvesteerd in een modern groter koelmeubel en onlangs is De Veursche Kaasboetiek gestart met bestellen en bezorgen via Peddler!

Jubileumactie
Omdat de deuren geopend werden in week 39 van 2016 is er in dezelfde week in 2021 een mooie actie zoals De Mazzeltas met een rijke inhoud voor slechts € 15,00!

De Veursche Kaasboetiek
Van Beethovenlaan 9
Voorschoten
telefoon 071 2406201
deveurschekaasboetiek.nl