Het Wapen van Voorschoten kent een rijke geschiedenis, Life in Letters schrijft er een boek over. Foto: Vsk
Het Wapen van Voorschoten kent een rijke geschiedenis, Life in Letters schrijft er een boek over. Foto: Vsk Foto: Ellen de Vette

Verhalen en foto's voor boek over Het Wapen

Er verschijnt een boek over het Wapen van Voorschoten. Life In Letters is enige tijd geleden begonnen met het schrijven van het manuscript en het verzamelen van fotomateriaal.

Nico Fennes | Life In Letters

Naast het belichten van de geschiedenis van dit Grand Café annex restaurant in het hart van Voorschoten, ligt het accent vooral op de verhalen achter de uitbaters, het personeel en de bezoekers die het Wapen door de jaren heen kende. Elke tijd in de geschiedenis van het Wapen kent wel markante figuren. Het waren van die typische personen die zich op een of andere manier met hun voorkomen manifesteerden. Ze haalden iets bijzonders uit of gedroegen zich zodanig dat ze er in de meute uitsprongen en iedereen hen wel kenden. Dat meestal in positieve zin. De verhalen achter de mens, uiteenlopend van kleine anekdotes tot een uitgebreid portret, maken een boek over het Wapen aantrekkelijk en zullen ruim aandacht krijgen.

Life In Letters wil graag in contact komen met mensen die hun persoonlijke verhaal willen delen of over interessant fotomateriaal beschikken. 



Life in letters zoekt: verhalen en foto's uit
de geschiedenis van
Het Wapen van Voorschoten



Gaandeweg zal er van alles voor de dag komen waaruit we een selectie maken om een rijk geïllustreerd boek over het Wapen van Voorschoten samen te stellen. Contact: info@life-in-letters.nl of 06-387167605

Life In Letters
Wilt u uw biografie, jubileum, bedrijfsportret, reisverhalen of bijzondere gebeurtenissen uit uw leven in boekvorm terug zien? Life In Letters zet uw verhaal beeldend geschreven op papier en maakt er een prachtig geïllustreerd boek van. Vraag vrijblijvend informatie via het contactformulier op de website www.life-in-letters.nl.