Afbeelding
Foto:

Hete herfst II

Er moest natuurlijk wel een vervolg komen op onze inleiding van vorige maand. Hadden we een vooruitziende blik? Niet echt! Wie de politiek volgt weet dat deze raad een paar flinke besluiten moest nemen. Besluiten waarvan pas op de lange termijn duidelijk wordt of het de juiste waren. Het AB-huis is inmiddels verkocht maar zoals de nieuwe eigenaar in deze krant laat weten, zijn de plannen met het pand nog niet helemaal duidelijk. De tijd zal het leren.
De komende maand staat de Multifunctionele Accommodatie op de agenda, zeg maar het nieuwe Cultureel Centrum. Een quick scan tussen de bibliotheek en Het Kruispunt gaf als resultaat dat de bieb financieel en qua planning voordeliger is. De meningen zijn verdeeld en het is aan de raad om een besluit te nemen. Ook hier, een besluit voor de lange termijn.
Na al die besluiten zal het woord 'daadkrachtig' vast in menig verkiezingsprogramma worden opgenomen, denken wij zo. De partijen maken zich op om campagne te gaan voeren voor maart 2022. Een aantal dingen zijn al duidelijk: ONS Voorschoten doet niet meer mee maar SP Voorschoten heeft de handen op elkaar gekregen. Voorman Erik Maassen vertelt er over.
Hoe dan ook: de nieuwe editie ligt weer voor u. 48 pagina's dik voor en door Voorschoten. De donkere dagen zijn dan wel aangebroken maar we kijken ook uit naar Halloween en Sinterklaas. De centrumondernemers organiseren van alles in het dorp. Op pagina 19 een overzicht. En Intratuin geeft een inkijkje in de nieuwe kerstshow. Oh ja en vergeet zondagochtend niet de klok een uurtje terug te zetten want de wintertijd gaat dit weekend in.
Veel leesplezier, tot 26 november en vergeet niet op onze site voorschotensekrant.nl te kijken voor het actuele nieuws. Ellen en Marjolein

Afbeelding