Bij de VOV is het altijd gezellig. Voor nieuwe leden is er een tijdelijke actie. Foto: PR
Bij de VOV is het altijd gezellig. Voor nieuwe leden is er een tijdelijke actie. Foto: PR Foto:

Tijdelijke actie VOV: nieuwe leden krijgen 1/5 staatslot

Vereniging Ouderenbelang Voorschoten VOV organiseert regelmatig activiteiten voor haar leden maar is ook op zoek naar nieuwe leden. Daarom is er een tijdelijke actie waarbij nieuwe leden die zich tot en met december dit jaar aanmelden, 1/5 staatslot krijgen. 

Aan het lidmaatschap van de VOV zijn veel voordelen verbonden. Niet alleen deelname aan de vele activiteiten, reizen en evenementen, maar leden ontvangen ook korting bij een groot aantal plaatselijke winkeliers en het Filmtheater. 

Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier op de site www.vovvoorschoten.nl of per mail naar: ledenadministratie@vovvoorschoten.nl
De contributie bedraagt slechts €25,00 per jaar, voor 2 personen op hetzelfde adres €37,50. En voor wie zich in de maanden oktober t/m december aanmeldt is het lidmaatschap voor de rest van het jaar helemaal gratis.

Feestavond
Een van de vele activiteiten was de feestavond afgelopen zaterdag 23 oktober. De eerste in twee jaar. Meer dan 100 leden kwamen naar het Cultureel Centrum, en na de verplichte corona scan kon het feest beginnen. De muziek werd verzorgd door de band Back to Basic en dat zorgde ervoor dat de voetjes al snel van de vloer gingen, want de muziek was geweldig. Allemaal nummers uit de goede oude tijd, dus dat viel in de smaak. Ook voor de inwendige mens werd goed gezorgd door de heerlijke bitterballen die tussendoor werden geserveerd.

Loterij
Ook de traditionele loterij ontbrak dit jaar niet en gelukkig waren er weer veel prijzen, gesponsord door de Voorschotense ondernemers. Veel feestvierders gingen dan ook met een of meer prijzen naar huis. Kortom, het was een geweldige avond!

Dansmiddag 7 november
Nog niet uitgedanst en zin om weer met de voetjes van de vloer te gaan? Zondag 7 november organiseren wij in ons clubgebouw aan de Professor Einsteinlaan 3 in Voorschoten weer een dansmiddag voor leden van de VOV. U bent van harte welkom en op gezellige dansmuziek kunt u dan de pasjes maken onder leiding van Aad Stevens. De bijdrage voor deze middag is € 2,00 per persoon. Het gebouw is vanaf 13:30 uur open en wij sluiten om 16:30 uur.