Fysiohandtherapeut Marlou Muusse is bij Plexxus Fysiotherapie bereikbaar via 071.8887611 en via de mail info@plexxus.nl
Fysiohandtherapeut Marlou Muusse is bij Plexxus Fysiotherapie bereikbaar via 071.8887611 en via de mail info@plexxus.nl Foto:

Handfysiotherapeut Marlou geeft advies op maat

Bij Plexxus Fysiotherapie en Diëtetiek in het Gezondheidscentrum Noordhofland kan men voor verschillende vormen van fysiotherapie terecht, sinds maart van dit jaar is daar ook Handtherapie bij gekomen. Fysiotherapeut Marlou Muusse heeft zich na haar opleiding tot fysiotherapeut, gespecialiseerd in handfysiotherapie. 

Marlou is gespecialiseerd in de behandeling van klachten en aandoeningen aan vingers, hand, pols, elleboog, en onderarm. Als handtherapeut behandelt zij niet alleen functiestoornissen van pezen, spieren, banden, botten, gewrichten, zenuwen en huid, maar adviseert zij ook bij de aanschaf van braces en spalken.

Marlou raadt mensen met klachten aan niet zelf op zoek te gaan naar een brace of spalk maar eerst bij Plexxus Fysiotherapie een afspraak te maken voor een advies op maat. ‘Veel mensen schaffen, vaak via internet, een standaardbrace aan en dat is jammer’, zegt Marlou, 'want elke blessure is anders en vraagt om een advies dat werkelijk een oplossing biedt'.

Een blessure aan je hand is erg vervelend, het belemmert je bij je dagelijkse bezigheden, zoals werk, hobby’s en sporten. Aandoeningen als gevolg van overbelasting zoals bijvoorbeeld bij een golf- of tenniselleboog, of klachten ten gevolge van een pijnlijk carpaal tunnelsyndroom vragen om een andere behandeling dan bijvoorbeeld de gevolgen van een gebroken middenhandsbeentje. 'Mijn advies is', zegt Marlou, 'maak een afspraak, ik kan dan bepalen of de blessure behandeld moet worden en kan, dan als dat noodzakelijk is, een brace of spalk aanmeten. Mocht het nodig zijn, dan kan ik zelfs zelf een spalk precies op maat maken. Het is echt belangrijk om te kiezen voor een oplossing op maat, schaf je namelijk iets aan wat niet exact geschikt is voor de aandoening die je hebt, dan wordt het probleem niet opgelost en heb je voor niets kosten gemaakt'. 

Braces en spalken kunnen direkt bij Plexxus worden aangeschaft en elke aanschaf gaat gepaard met een advies van Marlou. Handfysiotherapie behandelingen vallen onder de vergoeding van fysiotherapie door de zorgverzekering, een verwijzing door de huisarts is niet nodig. 

Plexxus Fystiotherapie
en Diëtetiek
Jan Evertsenlaan 2
2253 XG Voorschoten
www.plexxus.nl

071.8887611 info@plexxus.nl

Fysiohandtherapeute Marlou Muusse is bij Plexxus Fysiotherapie bereikbaar via 071.8887611 en via de mail info@plexxus.nl