De Zonnebloem bezorgt mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd onder andere met de jaarlijkse boottocht.
De Zonnebloem bezorgt mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd onder andere met de jaarlijkse boottocht. Foto:

Zonnebloem dankt Rabo

De Zonnebloem Voorschoten heeft onlangs een bedrag ontvangen van € 1.268,57 van Rabo ClubSupport. Met deze bijdrage kunnen er hopelijk in 2022 weer mooie activiteiten voor de gasten worden georganiseerd, zoals o.a. de bootdagtocht. 

Rabo ClubSupport vindt jaarlijks plaats waarbij clubs een bijdrage kunnen aanvragen voor een concreet bestedingsdoel. Rabobank vindt clubs en verenigingen erg belangrijk voor de lokale leefomgeving. Daarom ondersteunen zij clubs met geld, kennis en netwerken. 

Alle leden van de Rabobank mogen drie stemmen uitbrengen op drie verschillende deelnemende verenigingen in hun leefgebied. Het aantal ontvangen stemmen bepaalt de hoogte van de bijdrage die een vereniging ontvangt. 

De Zonnebloem zet alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd te bezorgen zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. Daarom denken we altijd in oplossingen. En daar staan onze tienduizenden vrijwilligers ook voor. Onze donateurs maken het Zonnebloemwerk mogelijk. 

Meer info: www.zonnebloem.nl