Het Repair Café is op 27 november weer geopend voor reparaties van huishoudelijke artikelen, textiel en meer. Foto: PR
Het Repair Café is op 27 november weer geopend voor reparaties van huishoudelijke artikelen, textiel en meer. Foto: PR Foto:

Repair Café weer open op zaterdag 27 november

Zaterdag 27 november is Repair Café Voorschoten weer geopend van 10.00 tot 15.00 uur in het atelier Zij aan Zij in de passage aan de Schoolstraat. Ondanks de onlangs afgekondigde verscherpte coronamaatregelen kan deze reparatiedag doorgang vinden. 

Alleen onze wachtruimte biedt bij een grote opkomst onvoldoende zitplaatsen, waardoor bezoekers even buiten moeten wachten of op een later tijdstip terugkomen. Dit is de laatste reparatiedag van het jaar, maar wij hebben er het volste vertrouwen in dat we volgend jaar weer iedere laatste zaterdag van de maand geopend zijn, met uitzondering van augustus en december. Op 27 november staan de vrijwilligers klaar voor het herstellen van alle defecte huishoudelijke apparaten, zoals broodroosters, stofzuigers, koffiezet- en scheertoestellen en lichtarmaturen. Kortom alle apparaten met een snoer en stekker. Daarnaast bent u ook welkom voor kleding- en textielreparaties, kapot meubilair en speelgoed en kleine fietsreparaties en kunnen wij uw messen en scharen slijpen. Een bezoek aan het Repair Café Voorschoten is kosteloos, maar voor onderdelen zoals stekkers, snoeren, lampen en batterijen wordt een kleine financiële vergoeding gevraagd. Ook een vrijwillige financiële bijdrage van iedere bezoeker wordt op prijs gesteld. Meer informatie: repaircafevoorschoten.nl