Verhalen over het Wapen van Voorschoten zijn welkom bij Life in Letters.
Verhalen over het Wapen van Voorschoten zijn welkom bij Life in Letters. Foto: Marjolein

Wie kent Het Wapen?

Er is een boek over Het Wapen van Voorschoten in de maak. Life In Letters is enige tijd geleden begonnen met het schrijven van het manuscript en het verzamelen van fotomateriaal. Naast het belichten van de geschiedenis van dit Grand Café annex restaurant in het hart van Voorschoten, ligt het accent vooral op de verhalen achter de uitbaters, het personeel en de bezoekers die het Wapen door de jaren heen kende.

Elke tijd in de geschiedenis van het Wapen kent wel markante figuren. Het waren van die typische personen die zich op een of andere manier met hun voorkomen manifesteerden. Ze haalden iets bijzonders uit of gedroegen zich zodanig dat ze er in de meute uitsprongen en iedereen hen wel kenden. De verhalen achter de mens, uiteenlopend van kleine anekdotes tot een uitgebreid portret, maken een boek over het Wapen aantrekkelijk en zullen ruim aandacht krijgen.

Nico Fennes van Life In Letters wil graag in contact komen met mensen die hun persoonlijke verhaal willen delen of over interessant fotomateriaal beschikken.

Insturen kan naar info@life-in-letters.nl of bel 06-387167605