Leerlingen Jansland zijn druk bezig met ambachtelijk gebakken taarten en koekjes. Een leuk cadeau-idee voor de kerst. Foto: Vertelfotograaf
Leerlingen Jansland zijn druk bezig met ambachtelijk gebakken taarten en koekjes. Een leuk cadeau-idee voor de kerst. Foto: Vertelfotograaf Foto:

Leuke geschenken Theehuis Jansland

De laatste weken van dit jaar zijn aangebroken. Terwijl het buiten guur is, zijn de leerlingen in Theehuis Jansland in Park Rosenburgh bezig met het maken van ambachtelijk gebakken taarten en koekjes. 

Ze bakken niet alleen voor de gasten. Ze bakken het lekkers ook op bestelling: een leuk cadeau idee. Net als de speciaal voor het theehuis samengestelde soorten losse thee die ook op de theekaart staan. 

Zo kan iedereen ook thuis genieten van een heerlijke kop thee met wat lekkers uit het Theehuis Jansland.

2021 was voor de leerlingen en vrijwilligers van het Theehuis weer een bijzonder jaar waarin veel flexibiliteit nodig was om aan de slag te kunnen blijven. Veel gasten hebben het Theehuis bezocht en dat wordt zeer gewaardeerd. Want dankzij de gasten kan het Theehuis een werkervaringsplek blijven voor de leerlingen. 

Vooralsnog is het Theehuis gesloten van zaterdag 25 december tot en met maandag 10 januari. 

Het Theehuis is gevestigd in naast de Kinderboerderij in Park Rosenburgh. Kijk voor de meest actuele openingstijden en het bestellen van taarten en koekjes op de website theehuisjansland.nl