Vlnr Lisette Bodaan, René van Delft, Carlijn Gunst, Jos van Wersch en Hetty de Weerd. Saskia Borsboom staat niet op de foto. Foto: VSK
Vlnr Lisette Bodaan, René van Delft, Carlijn Gunst, Jos van Wersch en Hetty de Weerd. Saskia Borsboom staat niet op de foto. Foto: VSK Foto:

Algemene mededelingen van het bestuur Oranjevereniging

Wij bedanken eenieder die de festiviteiten mede mogelijk heeft gemaakt: De leden en donateurs van de Oranjevereniging Koningin Wilhelmina, oud-bestuursleden, Gemeente Voorschoten, het Uitvoerend Bedrijf, brandweer, Boa’s en politie, Tante Bet, De Lindeboom, La Casita en Wapen van Voorschoten, Jan Overdevest (kermis), EHBO Vereniging Voorschoten, de Dorpskerk, Sinfonietta Voorschoten, volleybalvereniging Gemini-Kangeroes, Stichting Spuit 41, Atletiekvereniging Voorschoten ’97, TV Forescate, Grapefish, Hoogvliet, Slagerij Van Eijk, Vishandel de Visarend, Moments IJssalon, Brouwerij Cavé, Extreme Watersport, Inferno Escape Room Katwijk, DJ School zero71, Storm Aquapark, Cultureel Centrum, Koos van Herk en Ronald Lokhorst (marktmeesters), Leon Michon (clubmanager OranjeFrisParty) en iedereen die verder een bijdrage levert aan een geweldig programma rondom en op Koningsdag 2022: We mogen weer en door jullie kunnen we ook weer!!

Speciale dank aan onze partners:
- Stichting Katapult (hoofdsponsor): www.stichtingkatapult.nl
- Aannemersbedrijf Den Hollander: www.aannemervoorschoten.nl
- Freek van Os: www.freekvanos.nl
- Koninklijke De Kuyper:
www.dekuyper.com
- MyLife Voorschoten: www.mylife.nl
- Norlandia Kinderopvang:
www.norlandia.nl
- Notaris Pérez: www.notarisperez.nl
- NUT van Voorschoten:
www.nutvoorschoten.nl
- Paulides + Partners:
www.paulidespartners.nl
- Singel 6 | grafisch ontwerp: @singel.6.grafisch.ontwerp
- Studio Grandi: www.studiogradi.com
- SPIN Administratie & Advies: www.spinondernemerscoach.nl
- Voorschoten Voor Elkaar: www.voorschotenvoorelkaar.nl

Oranjevereniging Voorschoten
W: oranjeverenigingvoorschoten.nl
E: secretaris@oranjeverenigingvoorschoten.nl of ledenadministratie@oranjeverenigingvoorschoten.nl
Instagram: @oranjevereniging_voorschoten, Facebook: Oranjevereniging Koningin Wilhelmina Voorschoten

Het bestuur wijst je erop dat deelname aan de evenementen in dit programma geheel op eigen risico is. Het bestuur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid.
Op Koningsdag is er een EHBO-post aanwezig op de kermis ter hoogte van het Uitvoerend Bedrijf (Koninklijke Marinelaan 21) en tussen 12:30 en 14:30 uur is er EHBO in het Berkhoutpark.