Jubileumfeest bij V'97

Op vrijdag 1 juli bestaat Voorschoten’97 25 jaar. Diverse notabelen zijn die avond present om dat moment te vieren. Daarna vindt de legendarische Voorschotense voetbalquiz plaats. Een volle kantine is gegarandeerd. 

Op vrijdagavond 1 juli, gaan we weer voor een ouderwets gezellige quizavond in de kantine. Na een digitale editie in 2020 en het noodgedwongen afblazen van de quiz in januari van dit jaar, staan alle stoplichten nu op groen! De opzet is exact hetzelfde als bij de vorige edities. Gestreden gaat worden in koppels van twee personen. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,- per persoon (oftewel € 10,- per koppel). Het inschrijfgeld wordt volledig besteed aan prijzen en kan op 1 juli bij binnenkomst (cash of d.m.v. pinnen) worden voldaan. Los van de prijzen en De Eeuwige Roem gaat het vooral om de gezelligheid. Inschrijven kan door het sturen van een mailtje naar ons speciale mailadres: quiz@voorschoten97.nl. Je hoeft bij inschrijving alleen de twee namen van het deelnemende koppel door te geven. De kantine gaat op 1 juli open om 19.30 uur. De vragen zullen –net als bij de vorige edities- zowel over het internationale, het nationale als het plaatselijke voetbal gaan. Heb je aanvullende vragen? Stel ze via het bovenstaande mailadres of via de organisatoren: Daan Lobel en Hans Douw.

Op zaterdag zijn er na de jeugddag twee jubileumwedstrijden. Een sterrenteam van 25 jaar Zondag speelt de derby tegen de eeuwige rivaal SJZ uit Zoeterwoude. Daarna neemt de Zaterdag het op tegen JAC uit Wassenaar, dat met een bus vol spelers en fans naar Voorschoten afreist. 

Op zondagmiddag 3 juli, na het seniorentoernooi, wordt de jubileumviering afgesloten met een barbecue en een spetterend slotfeest inclusief een lokaal bekende artiest. 

Voorschoten’97 nodigt iedereen, die zich verbonden voelt met de club, van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. Oud-leden, supporters en sympathisanten, komt allen! Kaartjes voor de barbecue kosten 10 euro en zijn in de voorverkoop aan te schaffen in de kantine. Op de dag zelf kunnen er geen kaartjes meer gekocht worden. 

Na afloop van de barbecue vindt de trekking van de jubileumloterij plaats. Tevens worden er enkele mensen in het zonnetje gezet en wordt er een sneak preview gegeven van het nieuwe tenue van Voorschoten'97 voor volgend seizoen.