Afbeelding
Foto:

Vakantie!!

Dit is de laatste editie voor de zomervakantie. Een dikke weer, 56 pagina's, want er was meer dan genoeg te schrijven in de afgelopen maand. Drie maanden na de verkiezingen heeft Voorschoten nog steeds geen coalitie. Twee informateurs, twee formateurs, het lijkt maar niet te lukken. U leest er over in deze krant.
Naast politiek natuurlijk nog veel meer. De paardenmarkt is er weer. Voorzitter Cees Bijloos draagt het stokje dit jaar over aan Jan van Leeuwen. Meester Jaap gaat met pensioen, net als Sjaak van Leeuwen die 49 jaar bij de gemeente werkte. Heel wat Voorschotenaren hebben zich in het zweet gewerkt voor het goede doel, en met succes! MHC Forescate en Voorschoten97 hebben een jubileum te vieren. De COV organiseert weer een leuk evenement in het dorp en Bart Carpentier Alting vertelt over de plannen aan de overkant van de Vliet.
En dan corona, de cijfers schieten weer omhoog, ook in Voorschoten. Afgelopen week 57 meldingen en dat zijn er 16 meer dan de week ervoor. Dat is te merken in het rioolwater. De RIVM meldt dat uit testen blijkt dat het virus weer aan haar opmars is begonnen. Het lijkt er op dat we weer van vooraf aan beginnen, handen wassen en vooral niet schudden. Hopelijk is een lockdown daarmee te voorkomen want daar zit niemand op te wachten.
Op het gevaar af onszelf te blijven herhalen: let ook eens op de advertenties. Dankzij onze adverteerders heeft u nu een lekkere dikke krant te lezen met alleen Voorschotens nieuws. We kunnen niet vaak genoeg zeggen hoe blij we met ze zijn.
Dus veel leesplezier! Fijne vakantie, kom heelhuids terug en tot 26 augustus. In de tussentijd: hou Voorschoten in de gaten via voorschotensekrant.nl.
Ellen en Marjolein