Afbeelding
Foto: VSK

Het waren twee fantastische pubquizen

Algemeen Regio nieuws

De oranje pubquiz is steeds populairder. Dit jaar organiseerde het bestuur van de Oranjevereniging maar liefst twee keer een quiz. Maandag 24 bij La Casita en dinsdag bij Het Wapen. En beide avonden zaten bomvol!! In totaal hebben een kleine 30 teams meegedaan.

Bijzonder want de vragen waren absoluut niet makkelijk, zeker voor de jeugd onder veertig niet. Van zoeken naar duo’s (Laurel & Hardy?) tot muziek (wat is de derde regel van het Koningslied?), wie zijn deze vijf Willems en Alexanders maar ook vragen over Leiden en Den Haag en nog veel meer. De hersens kraakten!

Er waren zeven rondes van 10 vragen en terwijl Roel van QuizBroers in oranje pak alle vragen afvuurde, controleerde het bestuur van de Oranjevereniging razendsnel de antwoorden. Tegen half 12 waren de winnaars bekend.

De quiz bij La Casita werd gewonnen door Safe op één. Nummer twee was Angels en Demons en de derde plek ging naar ‘Een Verweij komt erbij’. De poedelprijs was voor de Pubmeesters.

In Het Wapen van Voorschoten won het team van Voorschoten’97, tweede werd het Filmtheater en derde ‘Met het mes op Tafel’. De poedelprijs hier ging naar team Chardonnay.

Voor de eerste plaats was er een borrelavond bij La Casita/Het Wapen, de tweede prijs winnaars gingen naar huis met een hapjespan en een kookboek van Slagerij Van Eijk en de winnaars van de derde plek kregen een bierpakket van Brouwerij Cavé.

Maar een pubquiz gaat natuurlijk vooral om de gezelligheid. En dat werd het, op beide avonden zoals de foto’s hieronder wel laten zien!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Nieuws overzicht

Afbeelding
Zaterdag 8 juni open dag Activiteitencentrum Oud Woelwijck 20 uur geleden
Antoinette van Dorssen, direkteur Stichting Duivenvoorde heet de genomineerden welkom in de Marotzaal op Duivenvoorde. Foto: VSK
Bekendmaking winnaars VriendenLoterij Kasteelprijs 2024 op Kasteel Duivenvoorde gisteren
Het Ambachts- en Baljuwhuis
Mislukte verkoop AB-huis: een dure les gisteren 2
Afbeelding
Binnenkort in de bibliotheek 17 mei, 13:55
Ook boven het Burgemeester Berkhoutpark was het Noorderlicht prachtig te aanschouwen
Het Noorderlicht, ook Voorschotense lucht kleurt paars 17 mei, 08:49 1