In het midden Felix de Jong
In het midden Felix de Jong

Taekwon-do Team Goedraad Sport verovert de Holland Cup

Algemeen

Spectaculair succes voor het Taekwon-do team Goederaad Sport op het internationale strijdtoneel van de ‘Holland Cup’ in Pijnacker. Deze maand barstte het toernooi los! 

In de Nederlandse Taekwon-do wereld is de ‘Holland Cup’ een van de grootste toernooien, waar diverse Taekwon-do bonden uitblinken. Maar dit was geen gewoon toernooi - het was internationaal. Een ware mengelmoes van deelnemers uit landen als Canada, Engeland, Duitsland, Oekraïne, Spanje en België stroomde toe, waardoor de competitie tot ongekende hoogten steeg.

De uitdagingen waren veelzijdig en de spanning was voelbaar op de zeven wedstrijdvelden. ‘s Ochtends nam de stijl (tuls) de overhand, terwijl ‘s middags de strijd in het sparren plaatsvond. In deze competitie had Goederaad Sport de eer om één van hun meest getalenteerde teamleden te laten deelnemen: Felix de Jong, een van de kanjers uit Voorschoten. 

Op dit internationale strijdtoneel overrompelde Felix iedereen door met de eerste prijs in het sparren naar huis te gaan. Zijn coaches, Joël van Hutten en Jimmy Hendriks, straalden van trots. “Felix heeft zichzelf overtroffen. Hij vocht met ongekende passie en won overtuigend alle vier zijn wedstrijden. Hij heeft bewezen dat hij die gouden medaille dubbel en dwars verdient,” aldus van Hutten.

Team Voorschoten heeft opnieuw een buitengewone prestatie geleverd. Iedereen die heeft bijgedragen aan dit geweldige toernooi kan met recht trots zijn op de behaalde resultaten.

Nieuws overzicht

Antoinette van Dorssen, direkteur Stichting Duivenvoorde heet de genomineerden welkom in de Marotzaal op Duivenvoorde. Foto: VSK
Bekendmaking winnaars VriendenLoterij Kasteelprijs 2024 op Kasteel Duivenvoorde 4 uur geleden
Het Ambachts- en Baljuwhuis
Mislukte verkoop AB-huis: een dure les 4 uur geleden 2
Afbeelding
Binnenkort in de bibliotheek 5 uur geleden
Ook boven het Burgemeester Berkhoutpark was het Noorderlicht prachtig te aanschouwen
Het Noorderlicht, ook Voorschotense lucht kleurt paars 10 uur geleden 1
De Fortgens heeft een nieuw groen schoolplein. En daar hoort een groen 'lint' bij. Wethouders Van der Elst en Schokker hadden er geen problemen mee.
Feest bij de Fortgens: nieuw groen schoolplein en 1700 tegels 'gewipt' 16 mei, 15:32