Wethouder Paul de Bruijn (l) en Tom van Vliet van de Jumbo met het nieuwe voetbalplaatjes album.
Wethouder Paul de Bruijn (l) en Tom van Vliet van de Jumbo met het nieuwe voetbalplaatjes album. Foto:

Grote opkomst jeugdleden V’97 bij start Jumbo voetbalplaatjes actie

Algemeen

Vandaag gaven wethouder Paul de Bruijn en Tom van Vliet van de Jumbo winkelcentrum Hofland de aftrap voor de voetbalplaatjes actie voor de Voorschoten ‘97 jeugdleden. Maar liefst 913 kinderen zijn op de foto gegaan voor deze actie en het clubhuis van de voetbalvereniging was dan ook afgeladen vol vanmiddag. ‘Het is een heel mooi boek geworden en het is goed om te zien hoe de Jumbo betrokken is bij ons dorp en onze sportverenigingen’, zegt wethouder de Bruijn. 

Tot 10 december 2023 ontvang je bij elke €10,- aan boodschappen bij de Jumbo Voorschoten een pakje met vijf stickers. Verzamel alle stickers van je teamgenoten, vriendjes, vriendinnetjes en plak ze in jouw verzamelalbum! Daarnaast heeft de Jumbo nog iets extra’s: bovenop deze fantastische plaatjesactie bedacht: degene die als eerste zijn/haar plaatjesalbum vol heeft en met zijn volle album meld bij Tom van Vliet in de Jumbo in het winkelcentrum Hofland in Voorschoten wint gloednieuwe voetbalschoenen!”

Afbeelding

Nieuws overzicht

Afbeelding
Ook in Voorschoten nep wijkagenten actief 18 uur geleden
Afbeelding
Zaterdag 8 juni open dag Activiteitencentrum Oud Woelwijck 17 mei, 20:06
Antoinette van Dorssen, direkteur Stichting Duivenvoorde heet de genomineerden welkom in de Marotzaal op Duivenvoorde. Foto: VSK
Bekendmaking winnaars VriendenLoterij Kasteelprijs 2024 op Kasteel Duivenvoorde 17 mei, 14:59
Het Ambachts- en Baljuwhuis
Mislukte verkoop AB-huis: een dure les 17 mei, 14:59 2
Afbeelding
Binnenkort in de bibliotheek 17 mei, 13:55