Afbeelding

Feestelijke opening Franklin Lopes Personal Training Studio

Algemeen

Vandaag heette een trotse Personal Trainer Franklin Lopes familie, vrienden en veel mensen die bij hem trainen, welkom tijdens het feest ter gelegenheid van de opening van zijn nieuwe studio in het House of Vision in Voorschoten. ‘Heel veel mensen hebben mij op allerlei manieren ontzettend goed geholpen zodat ik hier vandaag kan staan waar ik nu sta. Ik ben hen heel dankbaar’, zegt Franklin geëmotioneerd over zoveel hulp en vriendelijkheid.

Franklin heeft een langs sportcarrière doorgemaakt, hij was vijf keer Zuid-Hollands kampioen in alle boksklassen, Nederlands kampioen B klasse en Nederlands kampioen A klasse en kreeg op zijn 22e al een profcontract in Amerika. Terug in Nederland richtte hij zich aanvankelijk op fitness en personal training om daar later ook weer boks en kickbokslessen aan toe te voegen.

Ook wethouder Hubert Schokker was aanwezig om Franklin te feliciteren met zijn nieuwe studio. ‘Je Personal Training Studio is een mooie aanwinst voor Voorschoten. Met al je kennis en ervaring mensen begeleid je niet alleen mensen bij het sporten, maar je maakt hen ook mentaal weerbaar’, zegt de wethouder. ‘Boksen heeft veel voor je betekent in je leven, het heeft, heb ik begrepen, je rust gegeven en je, ook bij tegenslagen, op het rechte pad gehouden’. “Boksen is de beste therapie die er bestaat”, heb je gezegd.

Na alle mooie woorden, is het tijd voor de muziek en heerlijke hapjes in de mooie lounge van het House of Vision.

Franklin geeft personal fitness en boks trainingen op afspraak. Ook geeft hij regelmatig workshops boksen en kickboksen aan bedrijven en middelbare scholen. Zie voor meer informatie zijn website www.franklinlopespt.nl. Mailen kan ook: info@franklinlopespt.nl

Franklin Lopes PT Studio
(alleen op afspraak)
House of Vision
Rouwkooplaan 5
2251 AP Voorschoten

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Nieuws overzicht

Afbeelding
Ook in Voorschoten nep wijkagenten actief 23 uur geleden
Afbeelding
Zaterdag 8 juni open dag Activiteitencentrum Oud Woelwijck 17 mei, 20:06
Antoinette van Dorssen, direkteur Stichting Duivenvoorde heet de genomineerden welkom in de Marotzaal op Duivenvoorde. Foto: VSK
Bekendmaking winnaars VriendenLoterij Kasteelprijs 2024 op Kasteel Duivenvoorde 17 mei, 14:59
Het Ambachts- en Baljuwhuis
Mislukte verkoop AB-huis: een dure les 17 mei, 14:59 2
Afbeelding
Binnenkort in de bibliotheek 17 mei, 13:55