<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Foto:
Sport

Algemene ledenvergadering De Boschbloem is online

De (online) algemene ledenvergadering van Vereniging Buurthuis Bloemenwijk Boschgeest over de jaarstukken 2020 is op maandag 1 maart a.s. om 19.30 uur. Agenda en stukken zijn onder alle leden verspreid en staan ook op de website (www.boschbloem.nl). 

Leden hebben inmiddels een aantal vragen gesteld en het bestuur heeft hierop voorlopige antwoorden geformuleerd. Ook deze zijn met de leden gedeeld en staan op de website. Leden heb nog de gelegenheid om vragen te stellen tot 72 uur voor de vergadering. Ook tijdens de vergadering kunnen er nog vragen gesteld worden, die zoveel mogelijk beantwoord zullen worden. 

De vergadering kan digitaal (via Skype) worden bijgewoond via computer, smartphone of tablet. Mogelijk neemt u voor de eerste keer deel aan een digitale vergadering. Zorg voor een goede voorbereiding. Zo zal de vergadering soepel verlopen. Ook leden die zich nog niet hebben opgegeven voor deze vergadering, kunnen dat alsnog doen bij het secretariaat (Lydia van Leeuwen, tel. 0653825030) of email: info@boschbloem.nl. Er volgen dan nadere instructies voor deelname. Het houden van de ALV op deze manier is even wennen, maar samen wordt het vast een goede ervaring.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten