<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Foto:

Flore en Dion winnaars Paaseierenzoektocht Centrum Ondernemers

Voorschoten - De winnaars van de Paaseierenzoektocht van de Centrum Ondernemer zijn bekend: Flore en Dion Versluis delen de 1e en 2e prijs. ‘Twee prijswinnaars in één familie, dat is boffen, maar zij waren echt de enige deelnemers die alle eieren wisten te vinden’, vertelt Sandy Monker van het bestuur van de Centrum Ondernemers.

‘Deze zoektocht kwam als gelegen’, zegt moeder José Versluis. Flore en Dion hadden net een paar dagen binnen gezeten, ze waren getest op Corona. Toen de test negatief bleek moesten ze van mij echt naar buiten. Aan wandelen hadden zij niet zoveel zin maar toen we in de Voorschotense Krant over de Paaseierenzoektocht lazen, gingen wij met zijn drieën op pad. Het was reuze leuk om de etalages zo eens goed te bekijken, en…. Ik hield er zelf ook iets aan over want ik heb meteen een shopafspraak gemaakt om een jasje te scoren!’

Flore en Dion waren natuurlijk heel blij met hun reusachtige paashaas en enorme paasei, die bij Odilia van de Chocolaterie Zoete Lekkernij in de Voorstraat mochten ophalen. Paashaas Linda van Shoeby in de Schoolstraat reikte de prijzen uit en natuurlijk ging zij met Flore en Dion op de foto!

Volgend jaar zullen er vast nog veel meer mensen meedoen aan de Paaseierenzoektocht. Want zeggen Flore en Dion, ‘wij hebben onze prijzen ook op school laten zien, onze klasgenoten vonden ze ook heel mooi en waren best wel een beetje jaloers dat wij de prijzen hadden gewonnen. Volgende jaar doen zij vast allemaal mee’.

Flore zit in groep 5 van de Nutsschool, haar hobby is zingen en bij Avanti doet zij aan Jazzballet. Dion zit in het laatste jaar van de Nutsschool en gaat volgend jaar naar het Da Vinci college waar hij gekozen heeft voor de kunstklassen muziek en beeldende kunst. ‘Ik hou van muziek’, zegt Dion, ‘ik speel trombone en keyboard’.

‘Flore en Dion vinden het allebei heel zonde om prijzen al meteen aan te breken, ‘ze zijn zo mooi! met Pasen beginnen wij voorzichtig met de Paashaas, het grote Paasei blijft nog even staan’, zeggen ze.

Naast de mooie Paashaas en het prachtige ei van de Zoete Lekkernij hoorde er ook nog een tegoedbon van respectievelijk 50 en 25 euro bij, nu zij zoveel leuks in de etalages bij de Centrumwinkeliers hebben gezien, zullen ze daar wel raad mee weten!

De 20 winnaars van de kadobonnen van 10 euro en een heerlijk paasei, worden gebeld, zij kunnen ook hun prijs afhalen bij Chocolaterie Zoete Lekkernij.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten