<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl

Textiel als relatiegeschenk: zo doe je dat!

Op het gebied van relatiegeschenken heb je tegenwoordig erg veel keuze. Niet zo gek, want ze zijn nog steeds een erg effectieve manier om snel meer zichtbaarheid voor je bedrijf te genereren en tegelijkertijd aan je klantenbinding te werken. Ben je op zoek naar relatiegeschenken om in te zetten voor jouw onderneming? Een categorie is het bedrukken van textiel. Deze vorm van relatiegeschenken biedt ontzettend veel mogelijkheden en is te gebruiken voor verschillende doeleinden. In deze blog lees je er alles over!

T-shirts en polo’s met opdruk

Het bedrukken van T-shirts of polo’s wordt niet alleen gebruikt als relatiegeschenk, maar werkt ook goed als merchandise. Doordat veel mensen het zullen dragen zorg je ervoor dat jouw (merk)naam overal gezien wordt. Daarnaast is het bedrukken van T-shirts en polo’s ook in branches zoals de horeca erg populair. Door kleding te bedrukken met de naam en het logo van de horecazaak kun je makkelijk werkkleding creëren die helemaal bij de desbetreffende onderneming hoort. Passen T-shirts of polo’s niet bij jouw onderneming? Dan kun je natuurlijk ook altijd gaan voor een blouse of hoodie met opdruk.

Hoofddeksels met logo

Je kunt je ook richten op hoofddeksels met een logo erop. Deze zijn leuk om weg te geven aan je klanten en (potentiële) zakenrelaties, maar ook je personeel kun je er blij mee maken. Het handige aan het bedrukken van hoofddeksels is dat je op ieder seizoen kunt inspelen. Zo zul je in de winter mutsen in de kleur van de huisstijl van je bedrijf laten bedrukken met je logo. Tegen de tijd dat het weer mooi weer wordt kun je juist petjes laten bedrukken zodat je ook in de lente en zomer toepasselijke relatiegeschenken hebt om aan je zakenrelaties cadeau te doen.

Sokken of zweetbandjes bedrukken

Ook in de sportbranche is textiel bedrukken erg geliefd. Zo kun je het als ondernemer van een sportschool of yogastudio gebruiken om nieuwe klanten enthousiast te maken. Maar ook tijdens sportieve evenementen, zoals een hardloopwedstrijd of obstacle run zijn er veel mogelijkheden. Denk maar eens aan sokken laten bedrukken of zweetbandjes in diverse kleuren laten voorzien van jouw bedrijfsnaam of bedrijfslogo. Verder kun je in dit geval ook gaan voor sporttasjes of rugzakjes met logo en hier (eventueel) goodiebags van maken voor tijdens een sportief evenement. 

Veiligheidshesjes personaliseren

En wat dacht je van de bouw? Ook hier kun je optimaal gebruikmaken van bedrukt textiel. Heb je bijvoorbeeld personeel dat aan de kant van de weg aan het werk is? Dan kun je veiligheidshesjes laten bedrukken met de naam van jouw bouwbedrijf erop. Deze vind je in het geel, oranje, blauw, grijs of rood en zal dus altijd bij jou en je bedrijf passen! Heb je een hele outfit nodig? Ook complete overalls zijn te bedrukken met een bedrijfslogo. Je kunt deze dan op de rug of op de plek van het borstzakje laten plaatsen. 

Extra tip: ook voor kinderen zijn er bedrukte veiligheidshesjes te vinden; super handig wanneer je als begeleider meegaat met een schoolreisje en de kinderen wil laten opvallen in het verkeer. 


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten