<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
PvdA fractievoorzitter Ad de Graaf.
PvdA fractievoorzitter Ad de Graaf. (Foto: JOHN BRUSSEL)

PvdA op vrijwilligersmarkt 'hoe zie jij de toekomst van Voorschoten?'

  Politiek

De komende maanden worden belangrijke besluiten genomen over de Toekomst van Voorschoten. Veel besluiten worden weliswaar in het gemeentehuis genomen, maar de PvdA vindt het belangrijk dat burgers, bedrijven, verenigingen, instellingen hier tijdig over mee kunnen praten. Daarom vragen wij tijdens het Weekend van Voorschoten: "Hoe zie jij de Toekomst van Voorschoten?" Zaterdag 8 september staan wij in een kraam tegenover de chocolaterie in de Voorstraat. 

Dit voorjaar heeft Voorschoten een nieuw College van B&W gekregen. Het eerste jaar van een nieuwe coalitie is belangrijk. Dan wordt besloten wat prioriteiten zijn, hoe de coalitie plannen wil gaan uitvoeren, hoe dat zal worden betaald en hoe burgers daarbij worden betrokken. 

Belangrijke onderwerpen zijn de zelfstandigheid van Voorschoten, de woningbouw, duurzaamheid & energietransitie, een sociaal Voorschoten en financiën & economie. Maar er zijn natuurlijk meer onderwerpen  die belangrijk zijn.  

Wat vindt u dat er moet gebeuren? Hoe doen we dat dan? Kan het ook? De PvdA nodigt Voorschotenaren uit om hun opvattingen met ons te delen. 
 


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten