Afbeelding

Intratuin rijdt mee in de Bloemencorso met betoverende auto

Algemeen Regio nieuws

Intratuin Lisse van Voorschotenaar Sjaco Griffioen rijdt dit jaar mee met de bloemencorso. De auto is geïnspireerd op de 77e editie van de Corso en is versierd met de mooiste kleuren en patronen die doen denken aan de beroemde bollenvelden uit de regio. 

Op het dak van onze auto zie je een hele bijzondere dame: “Berta 77”. Ze kijkt uit over de hele parade. Berta is destijds met haar kudde overgenomen van Overvecht en is na de brand als enige overgebleven. Ons team heeft altijd goed voor haar gezorgd en haar voor deze editie van de bloemencorso in een wel heel bijzonder jasje gestoken. 

Als een symbool van avontuur en vriendschap pronkt ze op de auto, net als alle bolbloemen die je tijdens de corso ziet. Intratuin is super trots om mee te doen aan de Bloemencorso,” zegt Constance, de arrangeur van het Bloem Atelier. “Onze auto is echt een feestje op wielen, en we kunnen niet wachten om ‘m te laten zien aan iedereen!” 

Kom dus zeker even langs om onze auto te bewonderen tijdens de parade op 20 april. Het wordt een kleurrijk en gezellig feestje!

Nieuws overzicht

Afbeelding
Repair Café op 25 mei 2 uur geleden
Afbeelding
Informatiebijeenkomsten over aanpassing Europaweg en Lammenschansplein gisteren
Op 15 mei is er de Verwondermarkt bij basisschool Het Kompas
Verwonder in Voorschoten gisteren 1
Begrotingsbehandeling 1971/1972 met v.l.n.r. wethouder Esselaar, wethouder Baron de Vos van Steenwijk, burgemeester Van der Haar, gemeentesecretaris Eveleens, wethouder Iestra en wethouder Pels.
PvdA herdenkt oud-raadslid en wethouder Paul Pels 1 mei, 09:52 1
Afbeelding
Vechtpartij bij opvanglocatie Gouden Leeuw 30 apr, 13:16 12