De genomineerden en winnaars van 2023. Er kan genomineerd worden voor de awards van 2024.
De genomineerden en winnaars van 2023. Er kan genomineerd worden voor de awards van 2024. Foto: VSK

Nomineren voor de Voorschoten Awards

Algemeen Regio nieuws Regio nieuws

Na het succes van de eerste uitreiking van de Voorschoten Awards in 2023 wordt het evenement ook in 2024 georganiseerd en wel op vrijdagavond 13 september. Nomineren kan nu. 

Met de Voorschoten Awards wordt aandacht vragen voor het rijke verenigingsleven in Voorschoten op de gebieden sport, cultuur en verenigingen met een maatschappelijke achtergrond en onze waardering uitspreken naar de vrijwilligers die deze verenigingen draaiende houden.

Sport, cultuur en vrijwilligerswerk
Er zijn drie categorieën waarin personen of teams genomineerd kunnen worden: sport, cultuur en vrijwilligerswerk. Iedereen die dit jaar in Voorschoten een waardevolle bijdrage heeft geleverd op het gebied van sport, cultuur of maatschappelijk werk kan voorgedragen worden.

Een nominatie kan bijvoorbeeld zijn vanwege een uitzonderlijke sportieve prestatie, een spectaculaire muzikale uitvoering of iemand die zich als vrijwilliger onderscheidt in het dorp. 

Een belangrijk kenmerk is dat de persoon of het team dat voorgedragen wordt van waarde is voor de sport, cultuur en/of vrijwilligerswerk én een positieve bijdrage levert aan het (verenigings)leven van Voorschoten.

Uit de aanmeldingen wordt door een deskundige jury een selectie gemaakt en per categorie één winnaar gekozen. 

Jeugd
Omdat de prestaties en/of activiteiten van jongeren net zo belangrijk zijn, zijn er aparte nominaties voor de jeugd in alle drie de categorieën. De winnaars van de bovenstaande 6 categorieën krijgen een wisseltrofee, een eigen trofee en een oorkonde.

Aanmelden
Meld jouw kandidaat aan via hetweekend.nl/voorschoten-awards/

Nieuws overzicht

Antoinette van Dorssen, direkteur Stichting Duivenvoorde heet de genomineerden welkom in de Marotzaal op Duivenvoorde. Foto: VSK
Bekendmaking winnaars VriendenLoterij Kasteelprijs 2024 op Kasteel Duivenvoorde 4 uur geleden
Het Ambachts- en Baljuwhuis
Mislukte verkoop AB-huis: een dure les 4 uur geleden 2
Afbeelding
Binnenkort in de bibliotheek 5 uur geleden
Ook boven het Burgemeester Berkhoutpark was het Noorderlicht prachtig te aanschouwen
Het Noorderlicht, ook Voorschotense lucht kleurt paars 10 uur geleden 1
De Fortgens heeft een nieuw groen schoolplein. En daar hoort een groen 'lint' bij. Wethouders Van der Elst en Schokker hadden er geen problemen mee.
Feest bij de Fortgens: nieuw groen schoolplein en 1700 tegels 'gewipt' 16 mei, 15:32