Afbeelding

Wereldwinkel Voorschoten: volop keus voor moederdag!

Algemeen Regio nieuws

Zondag 12 mei is het weer zover: dan worden de moeders van Nederland in het zonnetje gezet. Voor partner en kinderen valt het niet altijd mee om iets te bedenken waar ze mama blij mee kunnen maken. Veel moeders ‘hebben alles al’, wat moet je daar dan nog aan toevoegen? 

Natuurlijk is een mooie tekening altijd welkom. Als kind heb je vaak een wat minder volle portemonnee. Wat koop je dan? En hoe kom je als partner echt origineel voor de dag?

Gelukkig is er een plek waar oplossingen voor deze problemen te vinden zijn: in de Wereldwinkel aan de Schoolstraat 45. Kinderen kunnen kiezen uit allerlei prettig geprijsde artikelen, van een gelukspoppetje tot een metalen bloem voor in de tuin, van een geurig stukje zeep tot een theeboeketje, van een lieve kaart tot een gezellige beker of een leuk bakje voor theezakjes.

De partner kan kiezen uit een collectie prachtige sjaals, fraaie kettingen, leren tassen, zilveren oorhangers en ringen, lipstick-etuitjes, decoratieve grote en kleine dieren en vogels van steen, metaal of hout, snijplanken en schalen en nog heel veel meer. In de wat hogere prijsklasse hebben we prachtige bronzen beeldjes die hun waarde behouden.

Dit is slechts een greep uit onze uitgebreide collectie. Maak er kennis mee tijdens een bezoekje aan onze winkel. En heeft u uw cadeau gevonden, dan pakken we het natuurlijk mooi voor u in!Wereldwinkel Voorschoten, Schoolstraat 45 - Openingstijden: di.13.30-17.00 uur, wo. t/m za. 10.00-17.00 uur - www.wereldwinkelvoorschoten.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Nieuws overzicht

Afbeelding
Repair Café op 25 mei 1 uur geleden
Afbeelding
Informatiebijeenkomsten over aanpassing Europaweg en Lammenschansplein 23 uur geleden
Op 15 mei is er de Verwondermarkt bij basisschool Het Kompas
Verwonder in Voorschoten gisteren 1
Begrotingsbehandeling 1971/1972 met v.l.n.r. wethouder Esselaar, wethouder Baron de Vos van Steenwijk, burgemeester Van der Haar, gemeentesecretaris Eveleens, wethouder Iestra en wethouder Pels.
PvdA herdenkt oud-raadslid en wethouder Paul Pels 1 mei, 09:52 1
Afbeelding
Vechtpartij bij opvanglocatie Gouden Leeuw 30 apr, 13:16 12