De bewoners van het Geestwoningpad hebben zich verenigt. Van links naar rechts: Theo Meppelink, Rudi Broekhuizen, Vanessa Broekhuizen, Michiel van Ormondt, Frida Spruijtenburg, Marjan Osendarp, Martyn Smith.
De bewoners van het Geestwoningpad hebben zich verenigt. Van links naar rechts: Theo Meppelink, Rudi Broekhuizen, Vanessa Broekhuizen, Michiel van Ormondt, Frida Spruijtenburg, Marjan Osendarp, Martyn Smith. Foto: PR

Nieuwe bewonersvereniging Geestwoningpad

Algemeen Regio nieuws

Voorschoten krijgt een nieuwe vereniging voor inwoners die rond het Geestwoningpad wonen. De bewonersvereniging Geestwoningpad gaat zich inzetten voor het leefplezier van bewoners tussen het station en Rosenburgh.

“Wij werden behoorlijk overvallen door de plannen rond de flexwoningen op het veldje aan de Brunita J. Gemmekelaan. Samen met een heleboel buurtbewoners hebben wij de afgelopen maanden actief aandacht gevraagd voor het behoud van dit stukje groen en met succes: wij rekenen erop dat de Gemeenteraad zich hier op 23 mei a.s. duidelijk tegen gaat uitspreken. Nu wij elkaar zo goed hebben gevonden, willen wij doorzetten en op een positieve manier blijven bijdragen aan de leefbaarheid in onze buurt. De geest is uit de fles!” verklaren de initiatiefnemers. 

“Dat gaat het beste als wij de krachten blijven bundelen en daarom hebben wij besloten een bewonersvereniging op te richten. Ons doel is overigens niet alleen om te participeren in nieuwe projecten en plannen van de gemeente, maar bijvoorbeeld ook om de verbinding in de buurt nog verder te versterken met sociale activiteiten.” 

De vereniging is nog in oprichting. Wil je je aansluiten en/of heb je een goed idee waar de vereniging werk van kan maken? Stuur dan een email naar geestwoningpad@gmail.com.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Harmonie Voorschoten trad op in Topaz Vlietwijk 1 minuut geleden
Afbeelding
Ook in Voorschoten nep wijkagenten actief gisteren
Afbeelding
Zaterdag 8 juni open dag Activiteitencentrum Oud Woelwijck 17 mei, 20:06
Antoinette van Dorssen, direkteur Stichting Duivenvoorde heet de genomineerden welkom in de Marotzaal op Duivenvoorde. Foto: VSK
Bekendmaking winnaars VriendenLoterij Kasteelprijs 2024 op Kasteel Duivenvoorde 17 mei, 14:59
Het Ambachts- en Baljuwhuis
Mislukte verkoop AB-huis: een dure les 17 mei, 14:59 2