Royal Funk  maakte er een avondje onvervalste jazz van.
Royal Funk maakte er een avondje onvervalste jazz van. Foto: PJPJ

Royal Funk betoverde publiek tijdens PJPJ concert

Cultuur Kunst & Cultuur

Met weergaloze solo’s en samenspel betoverde Royal Funk onder leiding van Rolf Delfos op zaterdag 20 april 2024 het publiek in het Cultureel Centrum Voorschoten.

Royal Funk is een jazzformatie met 10 jazzstudenten van het Koninklijk Conservatorium Den Haag onder leiding van docent Rolf Delfos. Het was een avond vol muzikale verrassingen, waarbij het publiek werd meegenomen op een reis door Jazz, Rhythm & Blues en Rock. 

De zeer getalenteerde en enthousiaste groep jazzstudenten betoverde met ongelooflijke solo’s en samenspel het publiek met songs als ‘Feel like making love, Buzzing, Gentle thought en Royal Pimp’. Het was voor het publiek en ook voor de jazzformatie een niet gauw te vergeten concert in het met 135 bezoekers gevulde Cultureel Centrum Voorschoten. 

Voor PJPJ, die als doel heeft jazzstudenten podium-en presentatie-ervaring op te laten doen tijdens hun studie, was het opnieuw een zeer geslaagd jazzconcert.

PJPJ sluit dit seizoen af met het ‘PJPJ JazzFest’, ter ere van de oprichter Piet Wezepoel, op zaterdag 25 mei 2024. Toekomstige jazzmusici in de leeftijd van 8-25 jaar van de School van Jong Talent en jazzafdeling van het Koninklijke Conservatorium Den Haag treden in drie sfeervolle zalen op. De hoofdact is Rembrandt Trio + Efraïm Trujillo, saxofoon, met Voorschotenaar Vinsent Planjer, drummer, percussionist en componist. 

Het JazzFest begint om 17.00 uur en eindigt omstreeks 23.30 uur. Entree: € 15,00, studenten en jongeren 12-18 jaar € 7,50 en jongeren tot 12 jaar hebben gratis entree. Kaartverkoop en meer info: www.pjpj.nl

Nieuws overzicht

Het lijkt erop of de band tussen Voorschoten en Schoten in Vlaanderen weer aangehaald worden.
Schoten (B) wil stedenband met Voorschoten weer aanhalen 3 uur geleden
Afbeelding
Issoria Hospice & Thuis zoekt vrijwilligers 20 uur geleden
Afbeelding
Raadszaal in de olie 6 mei, 16:10 1
Sportfondsen-Voorschoten BV stelt golfbaan Het Wedde op 11 mei open.
Open dag op golfbaan Het Wedde, maak kennis met golf! 6 mei, 14:52 1
Wethouder Paul de Bruin, Harm van Os van installatiebedrijf Freek van Os en Esther Habers, directeur bibliotheek Voorschoten.
Gemeente plaatst 26 zonnepanelen op bibliotheek 6 mei, 14:09 1