Afbeelding

Volleybalrecreanten Gemini Kangeroes zoeken sociale spelers

Sport Sport

Het recreantenteam van volleybalvereniging Gemini-Kangeroes dat op donderdagavond traint is op zoek naar nieuwe spelers. Lijk het je leuk om te volleyballen, maar heb je geen behoefte om wedstrijden te spelen? Kom dan eens kijken, of meespelen, op donderdagavond om te kijken of dit team bij je past. 

Gemini Kangeroes is een vereniging waar iedereen welkom is en inclusief kan meedoen aan volleybal, een vereniging die alle leden waardeert. Ook het ‘donderdagrecreanten-team’ van Gemini draagt met zijn focus op spelplezier en beweging bij aan een gezonde en sociale levensstijl voor de leden. Het team bestaat uit een groep volwassen leden die samen komen om gezellig te volleyballen. 

Momenteel zijn er 11 spelers (zowel mannen als vrouwen) die op donderdagavond van 20.30 – 22.00 uur spelen in sportzaal De Voorsprong. Sommige spelers hebben kinderen of kleinkinderen die ook bij de club spelen. 

Na de warming up volgen meestal een paar volleybaloefeningen waarna nog een uur een potje tegen elkaar wordt gespeeld. Ongedwongen, sociaal en gezellig zijn woorden die dit team typeren. Lekker bewegen en samen het volleybalspel staat bij dit team bovenaan. Daarnaast organiseren zij gedurende het jaar ook een aantal gezellige teambijeenkomsten onder het mom ‘Leuk als je erbij bent, maar voel je niet verplicht’.

Iets voor jou?
Ben jij een sociale speler die zin heeft ongedwongen een balletje te slaan en heb je wat volleybal ervaring? Kom dan een paar keer vrijblijvend langs bij ons en draai eens mee. De drempel is laag, de geesten zijn jong, het spel is leuk! Zien we je snel? Via onderstaande QR-code kom je op onze website voor meer informatie. Of meld je gelijk aan om een paar keer vrijblijvend mee te trainen: tcvoorzitter@gemini-kangeroes.nl






Afbeelding

Nieuws overzicht

GroenLinks Voorschoten ging op bezoek bij Groen Schoten in België.
GroenLinks Voorschoten ontmoet Groen Schoten 5 uur geleden 1
Afbeelding
Repair Café op 25 mei 2 mei, 15:32
Afbeelding
Informatiebijeenkomsten over aanpassing Europaweg en Lammenschansplein 1 mei, 17:33
Op 15 mei is er de Verwondermarkt bij basisschool Het Kompas
Verwonder in Voorschoten 1 mei, 16:32 1
Begrotingsbehandeling 1971/1972 met v.l.n.r. wethouder Esselaar, wethouder Baron de Vos van Steenwijk, burgemeester Van der Haar, gemeentesecretaris Eveleens, wethouder Iestra en wethouder Pels.
PvdA herdenkt oud-raadslid en wethouder Paul Pels 1 mei, 09:52 1