Discussie avond Voorschotense en Wassenaarse ondernemers over organisatie lokale overheid
Discussie avond Voorschotense en Wassenaarse ondernemers over organisatie lokale overheid

Meet & Greet lokale ondernemers-gemeenten Voorschoten en Wassenaar

Algemeen Ondernemer in beeld

Op dinsdag 6 juni worden de banden tussen de lokale ondernemers van Voorschoten en Wassenaar en de beide gemeenten na de avonden over het gemeentelijke aanbesteding- en inkoopbeleid in 2015 en 2016 verder aangehaald. Dit ter stimulering van de lokale economie. Ondernemersvereniging Voorschoten en Ondernemend Wassenaar nodigen alle ondernemers uit beide plaatsen uit om op 6 juni tussen 16.00 uur en 18.00 uur een eerste Meet & Greet bij te wonen in het Gemeentekantoor Johan de Wittstraat 45 Wassenaar. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u dan kennismaken met verschillende medewerkers (ambtelijke opdrachtgevers) van het gezamenlijke ambtenarenapparaat (Werkorganisatie Duivenvoorde) en andere lokale ondernemers ontmoeten.

De colleges van burgemeester en wethouders van Voorschoten en Wassenaar vinden het belangrijk om de lokale ondernemers te betrekken bij gemeentelijke projecten. Op die manier wordt de economische bedrijvigheid in beide gemeenten gestimuleerd. Daarom is er ook al een ondernemersregister gelanceerd. Via dit register kunnen ondernemers zich bij de gemeenten bekend maken als geïnteresseerde partij voor gemeentelijke aanbestedingen en inkopen. Iedere ondernemer, van groot en klein bedrijf tot zzp'er, kan zich inschrijven. Meer informatie over het register vindt u op www.voorschoten.nl en www.wassenaar.nl.

Gezien het belang dat burgemeesters en wethouders van de twee dorpen aan deze kennismaking hechten, zullen ook burgemeester Aptroot (Wassenaar) en de wethouders Economische Zaken Blommers (Wassenaar) en Mol (Voorschoten) aanwezig zijn tijdens deze eerste Meet & Greet.

Om te weten op hoeveel deelnemende ondernemers kan worden gerekend, wordt u verzocht zich voor 1 juni aan te melden via www.ondernemersverenigingvoorschoten.nl (doorklikken op het artikel over de Meet & Greet). U kunt daar ook zien wie zich nog meer hebben aangemeld.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Eerste expositie van De Vertelfotograaf 18 uur geleden
Afbeelding
Nationale Voorleesdagen op de Peuterspeelzalen 18 uur geleden
Afbeelding
Roep om duidelijkheid 20 uur geleden 3
Afbeelding
Leiderdorper opgepakt voor overval Veurseweg 20 uur geleden
Afbeelding
Petitie skeelerbaan gemist? Teken alsnog! 27 jan, 18:51