Afbeelding

Open Avond Aquasports Het Wedde

Algemeen Evenementen

Voorschoten - Wij willen mensen laten zien en ervaren dat wij veel meer zijn dan een zwembad waar kinderen les krijgen en mensen komen baantjes trekken, vertelt Pim van Hal van Sportfondsen Voorschoten.

Daarom organiseren wij op vrijdagavond 2 juni de Open Avond Aquasports. Op vrijdagavond 2 juni kan iedereen van 19.00 tot 21.00 uur gratis kennismaken met onze 'waterworkoutpogramma's. Onder leiding van de ervaren sportinstructeurs van zwembad Het Wedde kun je meedoen met AquaRobics, ClubAquabootcamp, AquaWheels, Floatfit en me AquaJoggen. Je zult ervaren dat dit programma's zijn waarmee je een goede conditie opbouwt en fit de zomer in gaat. Fitnessen in het water is een bijzondere maar vooral ook heel leuke ervaring'.

Tijdens de openavond is er ook een vitaliteitsplein ingericht. Reineke, diëtiste van Simply The Right Food is aanwezig om informatie geven over het verliezen van gewicht, gezonde voeding en een gezonde levensstijl en  Iris Fysiotherapie beantwoordt vragen over uw fysieke gestel. Zwemmershop.nl heeft een pop-up store ingericht waar badkleding en andere (zwem)benodigdheden aangeschaft kunnen worden.

Deelname aan de Open Avond is gratis wanneer u via www.zwembadhetwedde.nl uw aanwezigheid registreert.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Activiteiten meivakantie bij Intratuin 2 uur geleden
Binnenkort komt het eerste boek van Astrid Janson over haar hechtingsstoornis uit. Tegelijkertijd is ze hobbyfotograaf en exposeert in Amersfoort. Foto: VSK
Ontmoeting bij de Dorpspomp 3 uur geleden
Afbeelding
Vacature doktersassistente 3 uur geleden
Afbeelding
Cyberaanval op gemeente afgeslagen 5 uur geleden
In mei en juni komt de bodyscan weer naar Drogisterij De Pauw van eigenaresse Veronica de Smit. Inschrijven kan vanaf nu. Foto: VSK
Ook dit jaar de bodyscan bij Drogisterij De Pauw 8 uur geleden