Afbeelding

Werkzaamheden in juli in en rond de Vlietwijk

Algemeen Regio nieuws

Voorschoten -  In verband met de herinrichtingswerkzaamheden zijn er in juli de navolgende wegafsluitingen.

Zwaluwbrug: Gedurende vier weken, vanaf maandag 3 juli tot en met vrijdag 21 juli, is de Zwaluwbrug tussen de Zwaluwweg in Bijdorp en de Professor Zeemanplantsoen en Gerard Douplantsoen in Vlietwijk, afgesloten voor al het verkeer. De herinrichting van de kruising Molenlaan – Prof. Zeemanplantsoen – Gerard Douplantsoen en de renovatie aan de brug worden in die periode uitgevoerd.

Kruising Badhuisstraat en Professor Einsteinlaan: Gedurende twee weken van maandag 3 juli tot en met vrijdag 14 juli vinden werkzaamheden plaats aan de kruising Badhuisstraat en Professor Einsteinlaan. De kruising is afgesloten vanwege inrichting- en asfalteringswerkzaamheden.

Raadhuislaan en de Professor Einsteinlaan: Van vrijdag 14 juli tot en met vrijdag 21 juli vinden wegwerkzaamheden plaats aan de Raadhuislaan en de Professor Einsteinlaan. Er vinden inrichtings- en asfalteringswerkzaamheden plaats. De weg is zéér beperkt bereikbaar.

Buurt 1 en Buurt 2 Vlietwijk: In deze zomerperiode tot in het najaar zijn vanwege groot onderhoud aan het riool en de openbare ruimte in de Vlietwijk verschillende straten afgesloten in buurt 1 en 2.

Nieuws overzicht

Een noodkreet van het bestuur. De 100e editie en het NK wordt dit jaar verreden maar hulp is hard nodig! Foto: Nelleke de Vries
Noodkreet vanuit het bestuur van de Kortebaandraverij 32 minuten geleden
Afbeelding
Lang zal hij leven! 2 uur geleden
Afbeelding
Voorschotense Krant morgen in de bus en nu al online 13 uur geleden
Afbeelding
Fortgensschool schaakkampioen van district Leiden 15 uur geleden 1
Afbeelding
Mis het niet: De Goed Voor Elkaar Show 2024! 20 uur geleden