Paul, Lucy en medewerkers trots op de nominatie voor de Sterkste Schakel.
Paul, Lucy en medewerkers trots op de nominatie voor de Sterkste Schakel.

La Casita en de Veursche Kaasboetiek genomineerd voor de Sterkste Schakel

Algemeen Ondernemer in beeld

Voorschoten - Ook dit jaar maken twee Voorschotense ondernemingen kans om uitgeroepen te worden als winnaar van de Sterkste Schakel Trofee. De Sterkste Schakel Trofee is dé Rijnlandse ondernemingsprijs. Eenmaal per jaar wordt deze prijs uitgereikt aan de meest klantgerichte onderneming van de regio Rijnland.

Paul Bruijnzeels is met restaurant La Casita genomineerd in de categorie Toerisme, Horeca & Recreatie en Bert van Leeuwen dingt met zijn Veursche Kaasboetiek mee naar de prijs in de categorie Detailhandel.

De verkiezing geeft de ondernemingen die service en klantgerichtheid haast tot kunst verheven hebben de aandacht die zij verdienen. De genomineerde klantgerichte bedrijven leggen een flink traject af: van nominatie tot de Grande Finale. Vorig jaar eindigden  Michel en Petra Smit met hun Slijterij Adegeest op de eerste plaats in de categorie Detailhandel en Francis Borsje en Gabrielle werden met Restaurant Allemansgeest eerste in de categorie Toerisme, Horeca & Recreatie. Michel en Petra Smit werden uiteindelijk de winnaars van de Sterkste Schakel Trofee.

De Sterkste Schakel Verkiezing is een jaarlijks terugkerend initiatief van het toonaangevende regionale zakenmagazine Rijnstreek Business in samenwerking met Grant Thornton, Teekens Karstens, de Kamer van Koophandel, VNO-NCW Rijnland en tal van lokale ondernemersverenigingen.

Veel succes Paul en Bert!

Nieuws overzicht

Afbeelding
Evenement in Vuur en Vlam bij Stoomtreinmuseum 7 uur geleden
Afbeelding
GroenLinks Voorschoten vindt accommodaties essentieel onderdeel van sportvisie 7 uur geleden
Afbeelding
Succes in Silvercup voor Forescate Hockey Dames 1 7 uur geleden
Afbeelding
OdenseHuisOrkest brengt mensen bij elkaar: 'Ik word er blij van in mijn hoofd' 13 uur geleden
Afbeelding
PvdA: 'Voor een inclusief en veilig sportklimaat in Voorschoten' 27 mrt., 09:22