Afbeelding

Celine van der Boon De partner van……

Algemeen Ondernemer in beeld

Elke maand laat Marleen Persoon de partner van een bekende Voorschotenaar aan het woord; deze maand Celine van der Boon (55), partner van Peter van der Boon (57). Beide eigenaars van LABEL BY LABEL, een damesmodezaak voor jong en oud in de Schoolstraat 58 in Voorschoten.

door: Marleen Persoon

Waar hebben jullie elkaar ontmoet? Wij hebben elkaar ontmoet op Koninginnedag 1996 hier in Voorschoten. Peter sprak mij aan op de Voorstraat, we hadden een klik en zijn nu na 21 jaar nog steeds gelukkig met elkaar.

Wanneer zijn jullie begonnen met de zaak/bedrijf? Peter is al sinds 1989 in de mode. Het familie bedrijf dateert uit 1880. Hij is begonnen met de winkel in Voorschoten in 1992 en nam de winkels van zijn ouders in Rotterdam in 1994 over; Durabel en Leukz. Toen ik hem ontmoette was ik micro bioloog bij Akzo Nobel.

Wij kregen 2 kinderen Liza (18) en Max (16). Nadat de jongste weer naar school ging in 2006 ben ik ook voor de winkels gaan werken. Peter maakte in die tijd lange dagen. Toen maakten wij samen de keuze dat ik er ook bij kwam, zodat we wat meer tijd voor elkaar en voor ons gezin hadden. Nog steeds sta ik in de winkel en doe de administratie met veel plezier. Het is ook fijn om dit samen te delen, dat wij beide weten wat er speelt en samen beslissingen nemen.

Wat zijn jullie ambities voor de toekomst? We hebben nu één zaak, een ommekeer gemaakt in 2013 en de naam in LABEL BY LABEL veranderd. Onze visie is om vrouwen te kleden zodat de ogen gaan sprankelen, voor elke leeftijd diverse kleding in de winkel te hebben.

Gezelligheid en persoonlijke aandacht staan bij ons hoog in het vaandel. Een goed advies van wat wel of niet staat en wel of niet kan bij onze gasten is erg belangrijk. Wij willen uitblinken in de regio, dat mensen van ver uit de omgeving naar Voorschoten komen voor LABEL BY LABEL.
Wij hebben niet alleen kleding maar ook accessoires zoals sieraden, sjaals en riemen. In september komen daar ook nog sportieve en een mooie schoenen lijn bij. Schoenen die ook met een nette jurk heel goed te combineren zijn.

Hoe is Peter als zakenman en hoe is hij als partner? Peter weet als zakenman wat hij wil, is duidelijk, laat niet over zich heen lopen maar is altijd heel vriendelijk en eerlijk.
Thuis is hij een echte familie man. We kunnen altijd op hem rekenen. Wij zijn echte Bourgondiërs; lekker eten met een wijntje. Peter is bij ons de kok en dat doet hij heel graag. Het samenzijn met het hele gezin is voor ons erg belangrijk.

Wat maakt jou de sterke partner? Ik vul Peter aan, eigenlijk vullen wij elkaar aan. Ik ben sterk in het organiseren op de achtergrond, ik zorg ervoor dat alles op rolletjes loopt. Ik doe de hele logistiek en controle op facturen, het kantoor is mijn domein.

In de winkel maak ik sfeer door per seizoen de juiste accessoires te kiezen en het beeld van de etalage te bepalen. Peter doet de inkoop met onze bedrijfsleider Dominique. Zij weten precies wat ze willen, houden goed het overzicht en zijn heel sterk in keuzes, wat wel en wat niet. Ik ben samen met Dominique meer van de accessoires.

Uiteindelijk doe je alles samen, ook met de verkoopsters; Mireille, Marinka en Yvonne. Met zijn allen zijn wij een heel mooi team, dat maakt LABEL BY LABEL.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Leerlingen Gevers: oorlogsverhalen blijven vertellen 4 uur geleden
Jesper Zonneveld neemt per 1 april Heymans IJzerwaren aan het Treubplein 6, over van Bob Heijmans. Foto: Nelleke de Vries
Heymans IJzerwaren heeft nieuwe eigenaar: Jesper Zonneveld 8 uur geleden 23
De familie van Ton is blij met het speciale bankje
Een eigen bankje met plaquette voor Ton van der Pol 27 mrt, 15:44 9
Onlangs werd 25 jaar aangepast roeien, gevierd bij Roeivereniging Rijnland
25 jaar aangepast roeien binnen roeivereniging Rijnland 27 mrt, 13:31
Afbeelding
MHC Forescate JO14-2 toont teamspirit tegen koploper Rijswijk 27 mrt, 13:24