Makelaarskantoor Van Stralen, een full service makelaarskantoor!
Makelaarskantoor Van Stralen, een full service makelaarskantoor!

Makelaarskantoor Van Stralen 'verhuizen zonder zorgen'

Algemeen Ondernemer in beeld

Terwijl verhuizen eigenlijk een feestje moet zijn, je gaat toch naar een nieuw huis, zien veel mensen er heel erg tegen op. Er gaat heel wat tijd zitten, vanaf de eerste contacten tot en met het moment dat je de laatste verhuisdozen hebt uitgepakt en je nieuwe huis is ingericht.

door: Redactie

Voorschoten - Makelaar Jeroen van Stralen wordt er steeds vaker mee geconfronteerd, 'Verhuizen geeft vaak zoveel rompslomp dat er zelfs mensen zijn die er zo tegenop zien dat zij een verhuizing zo lang mogelijk uitstellen of, erger nog, er helemaal niet aan beginnen.

Dan zijn er ook nog ouderen die vanwege hun leeftijd bij hun verhuizing een beroep op anderen moeten doen. In de praktijk komt het dan vaak op de kinderen neer. Hebben die kinderen een drukke baan en een gezin dan veroorzaakt zo'n verhuizing een hoop stress. Die stress nemen wij hen graag uithanden met onze verhuisservice.

Samenwerking met verhuiscoach Piet-Hein van der Heide
In Voorschoten verhuizen veel jonge gezinnen en tegelijkertijd ook veel senioren. Een verhuizing heeft in heeft in beide situaties veel impact. 'Toen ik in contact kwam met Piet-Hein van der Heide, heb ik hem dan ook meteen uitgenodigd om voor ons makelaarskantoor te komen werken.

Piet-Hein heeft een ruime ervaring als verhuiscoach en in overleg met de opdrachtgever begeleidt hij de verhuizing van A tot Z'.

Vooral senioren gaan vaak van een grote woning naar een praktische kleinere woning, er moet dan heel wat overtollige inboedel een bestemming krijgen, worden verkocht of geveild. Allemaal zaken die Piet-Hein kan regelen.

Wat te denken van de enorme administratieve rompslomp van het versturen van verhuisberichten, afmelden bij instanties, aanmelden bij instanties in de nieuwe woonplaats, het afsluiten en aansluiten van TV, internet, telefoon en gas/licht en water?, laat ook dat maar gerust aan Piet-Hein over.

Terwijl het oude huis moet worden opgeruimd, schoongemaakt en misschien hier en daar wat opgeknapt, moet tegelijkertijd in het nieuwe huis ook van alles worden gedaan en aangesloten. Geen probleem: Piet-Hein beheert de verhuisagenda en zorgt dat hij op tijd aanwezig is om aanwijzingen te geven en toezicht te houden.

Op de dag van de verhuizing kun je rustig vertrekken, Piet-Hein doet de deur dicht en is weer in het nieuwe huis als de verhuiswagen aan komt rijden.
Hij ziet er op toe dat alles op de plek komt waar de opdrachtgever het wil hebben.

Piet-Hein is als verhuiscoach de spil tijdens de verhuizing

Vrijblijvend kennismaken
Wie kennis wil maken met deze manier van ontzorgd verhuizen kan via Makelaarskantoor Van Stralen een afspraak met Piet-Hein maken. Hij komt vrijblijvend langs om uit te leggen wat er allemaal mogelijk is en werkt vervolgens een offerte uit.

Makelaar Jeroen van Stralen, 'zo blijven wij steeds op zoek om onze dienstverlening verder uit te breiden, want full service makelaarskantoor zijn, gaat veel verder dan een bord 'Te koop' in de tuin zetten!'

Verhuizen hoeft geen stress te zijn, maak kennis met 'ontzorgd verhuizen' bij Makelaarskantoor Van Stralen

Makelaarskantoor Van Stralen
Leidseweg 58, Voorschoten
makelaarskantoorvanstralen.nl
071-5620000
info@0715620000.nl

Afbeelding

Nieuws overzicht

Royal Funk  maakte er een avondje onvervalste jazz van.
Royal Funk betoverde publiek tijdens PJPJ concert 8 uur geleden
Afbeelding
Binnenkort in de bibliotheek Voorschoten-Wassenaar 10 uur geleden
Afbeelding
Actie groep 8 Fortgens levert € 1000,- voor ALS en de Koningsspelen 11 uur geleden
Burgemeester Stemerdink reikte vanmorgen zeven Koninklijke Onderscheidingen uit in Kasteel Duivenvoorde.
Zeven Voorschotenaren krijgen een lintje 15 uur geleden
De ambtenaren gaan een paar jaar vanuit de Van Beethovenlaan werken.
Ambtenaren naar kantoorruimte Van Beethovenlaan, niet in het centrum 16 uur geleden