Afbeelding

SINTERKLAAS FEEST VOOR VLUCHTELING KINDEREN IN VOORSCHOTEN

Algemeen Regio nieuws

Op 29 november heeft de Stichting Vluchtelingenwerk Voorschoten voor 42 kinderen een Sinterklaasfeest georganiseerd. Dit feest kon mede tot stand komen door Stichting Kinderhulp, "Actie Pepernoot". Stichting Kinderhulp gaf voor ieder kind één code om een cadeau bij Bol.com te bestellen. Wat een prachtig gebaar. Vluchtelingenwerk pakte dit van harte aan en ging aan de slag.Voor ieder kind werd veel aandacht besteed om een geschikt cadeau te vinden.
 
Door de Protestante Dorpskerk werd geheel gratis zaal "De Werf" beschikbaar gesteld. Om 14.00 uur was de zaal open. Voor ouders was er koffie en thee en voor de kinderen chocolademelk en natuurlijk ontbraken de pepernoten niet. Er werd gezongen en er werd een mooi verhaal voorgelezen. 
Sinterklaas met zijn Pieten kwamen om 15.00 uur. Na een hartelijk welkom wilde alle kinderen, en zelf diversen moeders, met Sinterklaas en zijn Pieten op de foto. Ieder kind kreeg uit handen van Sinterklaas een mooi cadeau met daarbij een kleurplaat van de Hoogvliet.  Het was een fantastische middag in het teken van integratie. De kinderen van deze doelgroep zijn goed geïntegreerd. Ze hebben genoten. 
Alle kinderen waren blij met hun cadeau's. Om 16.00 uur verliet iedereen tevreden de zaal.
 
Dank aan Stichting Kinderhulp, Medewerkers Protestante Dorpskerk, Hoogvliet en vrijwilligers Vluchtelingenwerk Voorschoten.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Nieuws overzicht

De bewoners van de Brunita J. Gemmekelaan protesteren al sinds vorig jaar tegen de komst van flexwoningen op het Geestwoningpad.
Buurt opgelucht: géén flexwoningen op Geestwoningpad 10 uur geleden
Afbeelding
Van chaotische hoofd naar innerlijke kind 10 uur geleden
Afbeelding
Wereldwinkel Voorschoten: volop keus voor moederdag! 10 uur geleden
Afbeelding
Intratuin rijdt mee in de Bloemencorso met betoverende auto 10 uur geleden
Afbeelding
Lang zal hij leven! 16 uur geleden