<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Kunst & Cultuur

Klezmer en Tango in Het Kruispunt

Voorschoten - Op zondagmiddag 18 maart a.s. wordt van 16.00 tot 17.00 uur het vijfde inloopconcert in Het Kruispunt te Voorschoten gehouden. Vanwege het grote succes van voorgaande jaren staan Klezmer en Tango ook voor dit seizoen weer op het programma. De Klezmer-muziek wordt gespeeld door leerlingen van BplusC: Mazzel 1 en Mazzel 2. Mazzel 1 bestaat uit: 2 violen, klarinet, trombone, cello en gitaar. Mazzel 2 bestaat uit: viool, saxofoon, 2 klarinetten, cello en 2 gitaren. Beide Klezmer-groepen staan onder leiding van Anja van Dooren, docent van BplusC.

Baldosa Floja is een traditioneel tango orkest zoals die in de jaren '40 en '50 volop speelden in Buenos Aires. De groep bestaat uit ruim 20 zeer enthousiaste amateurmuzikanten vanuit het hele land. Het orkest heeft naast de traditionele bezetting van strijkers (viool, altviool, cello), balgen (bandoneon, accordeon), ritme (piano, contrabas) en zang ook ruimte voor houtblazers (fluit, klarinet, basklarinet, baritonsaxofoon).

Ter afsluiting van de middag zal een tango gespeeld worden door de klezmergroepen plus tango orkest. De toegang voor dit inloopconcert is gratis. Adres: Schoolstraat 2, tegenover Albert Heyn. Na afloop is er de mogelijkheid een bijdrage te leveren bij de uitgang.

In De Werf kan dan onder het genot van een drankje nog worden nagepraat.

https://www.facebook.com/TangoOrkestBaldosaFloja/videos/1707178666201914/


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten