Ook in 2014 organiseerde de OVV een lijstrekkersdebat in het Cultureel Centrum
Ook in 2014 organiseerde de OVV een lijstrekkersdebat in het Cultureel Centrum

Donderdag 8 maart lijsttrekkersdebat Cultureel Centrum!

Algemeen

Op donderdagavond 8 maart organiseert de Ondernemersvereniging het grote lijsttrekkersdebat tussen de zeven lijsttrekkers voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Voorzitter en voormalig wethouder en gemeenteraadslid Frank ten Have leidt de discussies.
Alle Voorschotenaren zijn welkom
vanaf 19:30 uur in het Cultureel Centrum, Prinses Marijkelaan 4. Het debat zelf start om 20 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Na afloop kun je onder het genot van een drankje en hapje verder praten en desgewenst één of meer lijsttrekkers persoonlijk aanspreken.

Natuurlijk zullen er vooral onderwerpen ter sprake komen, die de Voorschotense ondernemers het meest na aan het hart liggen, maar er is ook ruimte om onderwerpen van algemeen belang aan de orde te stellen. Je kunt ook al een vraag van tevoren indienen. Stuur daarvoor een email naar info@ondernemersverenigingvoorschoten.nl.

Bij de foto: Met vrijwel allemaal nieuwe actoren organiseren wij op 8 maart een groot lijsttrekkersdebat. Des te meer reden om te komen. Alleen Frank ten Have (debatleider) en Erik Maassen (SP) gaan op herhaling, zoals blijkt uit deze foto van het debat in 2014

Nieuws overzicht

Afbeelding
Toerclub Stompwijk organiseert 31e Elfdorpentocht 11 uur geleden
Afbeelding
Activiteiten meivakantie bij Intratuin 15 uur geleden
Binnenkort komt het eerste boek van Astrid Janson over haar hechtingsstoornis uit. Tegelijkertijd is ze hobbyfotograaf en exposeert in Amersfoort. Foto: VSK
Ontmoeting bij de Dorpspomp 16 uur geleden
Afbeelding
Vacature doktersassistente 16 uur geleden 1
Afbeelding
Cyberaanval op gemeente afgeslagen 18 uur geleden