<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Regio nieuws

Voorschotense Krant van maart in teken verkiezingen

Voorschoten - Er is weer heel veel te melden deze maand, vandaar dat het een dikke krant van maar liefst 40 pagina's is geworden, dat was even flink bikkelen voor ons!
Het bedrijf dat voor ons de verspreiding doet is vandaag en morgen op pad om de kranten in de bussen te doen waarop een ja/ja of nee/ja sticker zit. Inmiddels weten wij dat ook veel nee/nee stickers de Voorschotense Krant graag lezen daarom bestellen wij elke maand extra exemplaren, deze maand is de oplage zelfs 12.000. 
De kranten die de verspreider overhoudt en de extra exemplaren leggen wij vanaf zaterdag aan het eind van de dag bij: de Jumbo in Noord Hofland, Zwembad het Wedde, de Shell Beethovenlaan, Slagerij Aad van Eijk Beethovenlaan, de bibliotheek, het Gezondheidscentrum Voorschoten aan de Multatulilaan, de Daily Shop in de Schoolstraat, Boekhandel De Kler in de Schoolstraat, in het Gemeentehuis Voorschoten en ook het Gemeentehuis Wassenaar aan de Johan de Wittstraat en verder krijgen de horeca ondernemers extra exemplaren voor de leestafels. Mochten er bedrijven zijn die ook graag extra exemplaren willen dan horen wij dat graag. Op de redactie houden wij altijd extra exemplaren u kunt hem ook ophalen, stuur dan even een mailtje aan redactie@voorschotensekrant.nl

Over de bezorging zijn er nogal wat misverstanden
De verspreiders houden als regel aan dat de brievenbussen vanaf direct bereikbaar moeten zijn. Ook wordt er nog wel eens een adres overgeslagen, dat willen wij altijd graag weten. Alleen door het op de zaterdag dat de krant verschijnt voor 20.00 uur te melden op onze website www.voorschotensekrant.nl bij krant niet ontvangen krijgt het bedrijf dat onze krant verspreid daar melding van en kan het zijn bezorgers er op aanspreken. Wij krijgen een kopie zodat wij overzicht behouden. In veel gevallen kan bij tijdige melding de krant alsnog bezorgd worden. Meldingen die later binnenkomen worden wel geregistreerd maar niet nabezorgd.

www.voorschotensekrant.nl
De Voorschotense Krant is ook op de website te lezen www.voorschotensekrant.nl, door de leuke reacties die wij krijgen, hebben wij inmiddels de ervaring dat de krant ook tot ver buiten Voorschoten wordt gelezen, zelfs tot ver in het buitenland en ben je met vakantie, dan heb je de Voorschotense Krant bij de hand!

Overigens staat niet alleen de krant op de website, dagelijks worden en nieuws en persberichten op www.voorschotensekrant.nl geplaatst, zo blijft u op de hoogte van de actualiteiten en het wel en wee van ons dorp!

De volgende Voorschotense Krant verschijnt in het weekend van 20/21 april, de deadline voor advertenties is 17 april maar reserveringen voor advertentie ruimte ontvangen wij graag, i.v.m. het bepalen van het aantal pagina's, zo snel mogelijk. 

Veel leesplezier en tot volgende maand
Ellen en Marjolein


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten