Afbeelding
Taoist.nl

Start beginners klas Taoïstische Tai Chi™ kunsten in Voorschoten

Algemeen Sport

Voorschoten -  Op woensdag 4 april tussen 20:00 en 22:00 uur is er open huis en een gratis proefles Taoïstische Tai Chi™ kunsten in Voorschoten, gymzaal Frans de Vette, Kuyperbrink 11. Aanleiding is de nieuwe klas voor beginners die dan van start gaat.

Gezond door het leven

Tai chi kan het best omschreven worden als 'bewegende meditatie' die goed is voor de circulatie, balans, houding, kracht en lenigheid en stressverlagend werkt. Deze langzaam uitgevoerde zachte bewegingen zijn voor iedereen geschikt ongeacht leeftijd of fysieke conditie.

40.000 leden wereldwijd

De vereniging is in 1970 opgericht door de Chinese taoïstische monnik Master Moy Lin Shin en heeft nu in 25 landen 40.000 beoefenaars. Naast het beschikbaar maken van taoïstische kunsten is het helpen van anderen een belangrijke doelstelling van de vereniging. Alle geaccrediteerde instructeurs geven daarom onbetaald les als onderdeel van hun eigen training.

Open Huis

Kom naar het open huis en probeer de gratis proefles in gymzaal Frans de Vette, Kuyperbrink 11, Voorschoten. Aanmelden is niet nodig. Meer weten? Kijk op onze website www.taoist.nl voor de lestijden en –dagen in Voorschoten en andere locaties in de buurt. Of bel met ons nationale Centrum in Helmond: 0492-769032.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Voorschotense Krant vrijdag in de bus en op www.voorschotensekrant.nl 1 uur geleden
Afbeelding
Vol Cultureel Centrum Voorschoten genoot van de KC Big Band! 2 uur geleden
Het bestuur van de Autotocht met vlnr Peter Grimbergen, Joyce Spendel, Tineke van Os, Marijke Kljn en Sander de Ridder. Foto: Pr
De 92e Autotocht Ouden van Dagen is op woensdag 8 mei 2 uur geleden 1
Afbeelding
"BLIJSPEL" VERGETELHEID toneelgroep Voorschoten: alleen nog kaarten voor 6 april 18 uur geleden
Afbeelding
Leerlingen Gevers: oorlogsverhalen blijven vertellen gisteren